Новости Новости 10.12.2021 в 16:16 comment views icon

У «Дії» розпочався запис на отримання 1000₴ за вакцинацію, а monobank за добу оформив майже 0,5 млн карт для виплати допомоги від держави

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Пілот проєкту «єПідтримка» з виплатою по 1000₴ усім повністю вакцинованим українцям стартує з понеділка (13 грудня), проте вже сьогодні Мінцифра відкрила попередній запис у застосунку «Дія».

Протягом трьох днів команда «Дії» збиратиме заявки українців, а 13 грудня відкриє пілотну послугу для тих, хто встиг записатися. У Мінцифрі закликають не зволікати з записом, щоб мати змогу першими скористатись послугою та отримати омріяну тисячу.

«Запишіться вже зараз та станьте першими, хто скористається найзручнішою послугою виплат у світі»

Мінцифра

Для участі у проєкті треба оновити застосунок до останньої версії, увійти в застосунок «Дія» та відповісти на запрошення — просто натиснути «Записатися».

У «Дії» розпочався запис на отримання 1000₴ за вакцинацію, а monobank за добу оформив майже 0,5 млн карт для виплати допомоги від держави
Сповіщення з можливістю запису в онлайн-чергу у «Дії»

Для тих українців, хто не братиме участь у пілоті проєкту «єПідтримка», послуга стане доступна на шість днів пізніше — з 19 грудня.

Залишається сподіватись, що чергу на отримання 1000₴ за вакцинацію у підсумку не спіткає доля сумнозвісної ініціативи з записом до електронної черги на вакцинацію від COVID-19.

Курс Communicative Business English.
За майже 2 місяці ви відчуєте впевненість у спілкуванні з міжнародними колегами, здолаєте мовний бар’єр та прокачаєте аналітичне мислення.
Реєстрація на курс

monobank одним із перших почав відкривати спеціальні карти для одержання вакцинованими клієнтами компенсації 1000 гривень. Як стало відомо, всього за добу необанк відкрив 481 309 карток. Статистику повідомив співзасновник Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі. Окрім monobank ще три банки наразі пропонують оформлення карток для отримання виплат через «єПідтримку». Коли вранці monobank вже відкрив 255 039 карток, «А-банк» та «Альфа-Банк» відкрили 25 611 та 21 660 карток відповідно.

Детальніше про те, як саме отримати грошову допомогу та умови її надання/використання — в окремому дописі на сайті.

1000₴ за вакцинацію за «єПідтримкою в Дії». Кабмін схвалив виплату допомоги, а monobank вже почав оформлювати спеціальні картки [Як отримати та умови]

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: