Новости Устройства 15.10.2021 в 09:55 comment views icon

В Україні почалися продажі iPhone 13 (першу партію вже майже розкупили) та відкрилися попередні продажі Watch Series 7 — від 14 999 грн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

15 жовтня в Україні стартували офіційні продажі iPhone 13, але майже всю першу партію (з 8 тис.?) розкупили ще на етапі попередніх замовлень (відчувається, що тепер на iPhone можна заробити швидше), які відкрилися тиждень тому, то ж наразі в офіційних продавців пропозицій майже не лишилось (за винятком декількох самих доступних моделей). Одночасно відкрилися попередні продажі смартгодинників Watch Series 7, які анонсували разом з iPhone 13 та сьогодні надходять у вільний продаж по всьому світу. Вільні продажі Watch Series 7 в Україні почнуться за тиждень — 22 жовтня.

Наразі Apple Watch Series 7 вже можна попередньо замовити у багатьох українських ритейлерів, які офіційно продають техніку Apple. На український ринок буде постачатись тільки GPS варіант базової (спортивної) версії смартгодинника з ремінцем зі фтореластомеру — попри нещодавні чутки по впровадження підтримки eSIM на Apple Watch, поки цього не сталось. На вибір є декілька варіантів кольору (червоний, синій, зелений, чорний та білий) та версія Nike.

Ціни на Apple Watch Series 7 в Україні

  •  14 999 грн за версію 41 мм та 15 999 грн за 45 мм.

Watch Series 7 відрізняються збільшеним екраном з вузькими рамками, товстішим склом, посиленим захистом від пилу, пришвидшеною зарядкою та низкою менш суттєвих покращень. Докладніше про смартгодинник Watch Series 7 можна дізнатися з нашого анонсу.

Apple Watch Series 7 — увеличенный экран с узкими рамками и 18-часовая автономность

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: