Новини Пристрої 25.04.2024 о 08:46 comment views icon

Головний маркетолог Apple, який просував гарнітуру Vision Pro, йде у відставку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Головний маркетолог Apple, який просував гарнітуру Vision Pro, йде у відставку

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Френк Казанова працював на різних посадах в Apple протягом 36 років — останнім часом у статусі директора з маркетингу й серед іншого відповідав за запуск гарнітури Vision Pro.

Як повідомляв Bloomberg, Ден Річчіо, який керував розробкою пристрою, також готується до відставки.

Apple Vision Pro надійшла у продаж в США на початку лютого — за досить високою ціною у $3499 (без врахування податків) за мінімальну комплектацію з 256 ГБ пам’яті (вартість версії зі сховищем на 512 ГБ становить $3699, а 1 ТБ — $3899).

В інших країнах гарнітури пропонували на сірому ринку (в Україні, наприклад, місцеві маркетплейси на старті просили 210 тис. грн), або надавали Vision Pro в оренду.

Цікаво, що новини про звільнення відповідальних за гарнітуру людей з’являються на тлі чуток про те, що Apple нібито вдвічі скоротила плани постачання Vision Pro (за даними аналітика Мін-Чі Куо до 400-450 тис. одиниць у 2024 році з прогнозованих 700-800 тис. одиниць).

Apple планує анонсувати нову версію операційної системи для пристрою в червні, а от друге покоління Vision Pro може й не з’явитися у 2025 році — компанія «переглядає та коригує» загальну стратегію для свого бізнесу гарнітур.

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: