Ігри Ігри 05.06.2024 о 14:00 comment views icon

Найцікавіші нові ігри червня 2024 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

Найцікавіші нові ігри червня 2024 року

Традиційно в червні ігрова індустрія переходить у літню сплячку віддаючи літо на поталу ігровим виставкам, презентаціям та анонсам майбутніх ігор. Проте зовсім без новинок нас не залишать, головним з яких є доповнення до однієї з найкращих ігор останніх років. Про нього та інші нові ігри читайте у нашій добірці ігрових релізів червня 2024 року.

Destiny 2: The Final Shape

Жанр: FPS, Action 
Дата: 04 червня  
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One

Після затримки майже на пів року фанати дочекалися нового великого доповнення для Destiny 2. Доповнення є прямим продовження Destiny 2: Lightfall та фінальним у боротьбі Світла проти Темряви. Ґардіани вирушать у серце Мандрівника аби зупинити Свідка від створення Остаточної Форми (The Final Shape), яка здатна знищити усе живе у всесвіті.

Окрім нового вмісту доповнення внесло зміни й в сезонну систему. Тепер замість сезонів у грі будуть Епізоди. Всього планується три, перший, Echoes, запуститься вже 11 червня, інші два, Revenant та Heresy, вийдуть у жовтні та лютому відповідно.

Downward: Enhanced Edition

Жанр: Adventure, Action
Дата: 04 червня  
Платформа: PC, PS5, Switch

Онлайн-курс "SMM-спеціаліст" від Laba.
Від аналізу аудиторії та створення живого контенту — до побудови комʼюніті навколо бренду в соцмережах.Під менторством Senior SMM Specialist в Uklon.
Дізнатись більше

Після оригінального релізу на ПК у 2017 році гра дістанеться консолей Sony та Nintendo. Downward — екшн від першої особи у фентезійних лаштунках в якому основним ігроладним елементом є паркур. Світ Downward вже давно не належить людям і саме головний герой має можливість дізнатися причину апокаліпсиса та зникнення людей.

A Twisted Path to Renown

Жанр: Adventure, Action, FPS
Дата: 06 червня  
Платформа: PC (Early Access)

A Twisted Path to Renown — гра української студії Game-Labs, авторів This Land Is My Land. В новій грі розробники надихалися Hunt: Showdown. В Америці кінця XIX ст. ми створюємо власну історію самотужки чи в компанії таких самих підкорювачів фронтиру.

A Twisted Path to Renown — PvEvP шутер з евакуацією, який багато в чому покладається на економіку, складну систему крафту та дослідження світу. Особливістю є режим Homestead — господарський уклад, де наймають людей, будують споруди, обробляють землю та видобувають матеріали, що надалі переходить в виробництво та торгівлю. Гра має українську локалізацію.

Онлайн-курс "SMM-спеціаліст" від Laba.
Від аналізу аудиторії та створення живого контенту — до побудови комʼюніті навколо бренду в соцмережах.Під менторством Senior SMM Specialist в Uklon.
Дізнатись більше

Chornobyl Liquidators

Жанр: Simulation
Дата: 06 червня  
Платформа: PC

Станьте на місце безіменних героїв, які протистоять підступній радіації. Chornobyl Liquidators дозволить відчути себе пожежником, дозиметристом чи ліквідатором у протирадіаційному костюмі що досліджує тунелі під реактором або з лопатою розчищає радіоактивний графіт з даху машинного залу третього енергоблока.

Вже не вперше польські розробники зачіпають тему аварії на Чорнобильській АЕС, та здається вперше нам дають можливість опинитися в епіцентрі цієї жахливої події. Гра має українську локалізацію.

Blockbuster Inc.

Жанр: Симулятор кіностудії
Дата: 06 червня  
Платформа: PC

В далекому 2005 році вийшла The Movies, яка пропонувала взяти на себе роль не просто керівника Голлівудської кіностудії, а давала повноцінний інструментарій для створення кінофільмів будь-яких жанрів, від комедій до історичних драм. «Відзнятий» фільм можна було експортувати у повноцінний відеофайл. Гра провалилася у фінансовому плані, але стала культовою завдяки своїй унікальності та дійсно великим можливостям по зніманні невеликих фільмів. Можливо Blockbuster Inc. стане справжнім спадкоємцем The Movies, дізнаємося вже зовсім скоро.

Summer Game Fest

Жанр: Літнє свято ігор
Дата: 07 червня  
Платформа: Youtube, Twitch

E3 остаточно померла та звільнила місце для літнього маратону ігрових виставок під егідою Джефа Кілі, засновника та організатора The Game Awards. Ігровий шоумен вже попередив, що на відкритті Summer Game Fest не варто очікувати супергучних анонсів, але заспокоїв, що майже вся презентація буде чергуванням ігрових трейлерів. З початком Summer Game Fest розпочинається цілий фестиваль ігрових заходів: Future Game Show, Xbox Games Showcase, PC Gaming Show, Ubisoft Forward та багато інших.

Презентація розпочнеться 07 червня о 23:30.

Shin Megami Tensei V: Vengeance

Жанр: Action, RPG
Дата: 14 червня  
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch, PS4, Xbox One

Vengeance — розширена версія оригінальної Shin Megami Tensei V. В новому виданні гравцю дають на вибір два шляхи проходження гри, Канон Творіння або Канон Помсти. Історія в обох канонах починається однаково, але суттєво відрізняється після екватору, включаючи різні фінали. Проходження кожного канону займе близько 80 годин. Також видання отримало нових персонажів, монстрів, локації, загальні поліпшення гравецького досвіду та усі DLC оригінальної гри. На жаль, перенести збереження з SMT V до Vengeance не вийде.

Monster Hunter Stories

Жанр: Adventure, Action, RPG
Дата: 14 червня  
Платформа: 3DS, PC, Switch, PS4

Оригінальна Monster Hunter Stories вийшла у 2016 році ексклюзивно для 3DS. Перевидання отримало повноцінне озвучення японською та англійською мовами, режим Музею, усі DLC та адаптацію під сучасні консолі та ПК. Основна відмінність та особливість Stories — покроковий стратегічний режим та те, що ми не тільки полюємо на монстрів, але й вирощуємо їх та співпрацюємо з ними. Одночасно вийде PS4-порт сиквелу Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Обидві гри можна придбати комплектом Monster Hunter Stories Collection.

Still Wakes the Deep

Жанр: Adventure
Дата: 18 червня  
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

У 1975 році сталася страшна аварія на морській буровій платформі біля берегів Шотландії. Наше завдання знайти та врятувати команду від жахіть, які чатують в стінах платформи. Грою займається студія The Chinese Room, автори Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture, а також прийдешньої Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Republic of Pirates

Жанр: Simulation, Strategy
Дата: 19 червня  
Платформа: PC

Republic of Pirates — економічна стратегія, в якій ми розбудовуємо суспільство піратів в його золоту добу, другій половині XVII ст. Окрім розбудови власної утопії завдяки торгівлі та дипломатії гра дозволить займатися традиційним піратськими справами, до прикладу грабувати незахищені торгові судна.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Жанр: Adventure, Action, Horror
Дата: 21 червня  
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One

Перше та єдине доповнення для найкращої гри 2022 року вийде вже зовсім скоро. Доповнення відкриє шлях до землі Тіней. Місце, приховане Деревом Ерд і де вперше ступила нога богині Маріки. Shadow of the Erdtree додає нову зброю, спорядження, навички володіння зброєю та магію, яких немає в базовій грі, а також нових ворогів, босів та сюжетні лінії, основна з яких тісно пов’язана з Мікеллом.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: