Дописи 11.07.2024 о 12:30 comment views icon

Insta360 Flow Pro: покращене відстеження об’єкта за допомогою DockKit

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Може виконувати роль селфі-палиці, штатива і навіть повербанка для телефону.

Insta360 випустила новий стабілізатор Flow Pro з функцією, яку ми ніколи не бачили у конкурентів — підтримка Apple DockKit. Це дозволяє йому автоматично відстежувати вас під час презентації, виступу або інших дій, подібно до популярного стабілізатора Osmo Pocket 3 від DJI.

Підтримка DockKit фактично дає вам роботизованого оператора. Просто встановіть Flow Pro на вбудований штатив, який висувається з ручки, і з’єднайте його з вашим iPhone. Потім прикріпіть ваш iPhone до штатива за допомогою магнітного затискача для телефону або магнітного кріплення для телефону, сумісного з MagSafe і починайте зйомку.

Він буде використовувати передню або задню камеру вашого iPhone і вбудований додаток камери для відстеження і фокусування на вас або об’єкті зйомки. Це дає вам свободу пересуватися, знаючи, що ви завжди будете в кадрі та у фокусі. Він також працює з більш ніж 200 сторонніми додатками для iOS, включаючи FaceTime, Zoom і TikTok.

Джерело: yahoo.com

Єдиний інший продукт DockKit, який ми бачили на сьогоднішній день, — це док-станція для iPhone Stand Pro від Belkin. Стабілізатор Flow Pro є більш потужною версією оригінального стабілізатора Flow від Insta360. Новинка пропонує трьохосьове механічне зменшення тремтіння, яке набагато краще, ніж електронна стабілізація вашого телефону.

Він також оснащений функцією відстеження об’єктів на основі штучного інтелекту з такими функціями, як відновлення відстеження (повторне отримання об’єкта після його втрати), повторна ідентифікація особи та відстеження в режимі сповільненої зйомки. Insta360 також представила технологію Deep track 3.0, яка додає відстеження з нескінченним панорамуванням на 360 градусів, тобто камера може обертатися на 360 градусів по горизонталі під час відстеження об’єктів. Вона також підтримує відстеження тварин (собак, котів і коней) і додає світлодіодне кільце відстеження, щоб ви могли з першого погляду побачити, чи стежить камера за вашим об’єктом.

Джерело: yahoo.com

Flow Pro також пропонує селфі-палку, який подовжується до 215 мм, вбудований холодний башмак для додавання мікрофона або інших аксесуарів, а також павербанк на 2900 мАг для зарядки вашого iPhone. Інші функції включають швидке розкладання одним рухом, 10-годинний час автономної роботи, колесо SmartWheel для швидкого доступу до елементів керування зйомкою та чотири режими роботи стабілізатора (авто, слідування, панорамування та FPV).

Зараз Insta360 Flow Pro доступна в США і по всьому світу за ціною $149 в деяких роздрібних магазинах. У комплект поставки входять магнітний тримач для телефону, зарядний кабель, чохол на ручку і захисний чохол, а інші аксесуари, такі як додаткове світло, магнітне кріплення для телефону і декоративні вставки, продаються окремо.

Джерело: yahoo.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: