Дописи 21.06.2024 о 13:00 comment views icon

Ноутбуки для бізнесу ASUS ExpertBook від B1 до B9. Чим вони відрізняються?

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/asus-business-logo_375x375-150x150.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/asus-business-logo_375x375-150x150.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/asus-business-logo_375x375-150x150.jpg

ASUS Business

Корпоративні ноутбуки. Рішення для компаній, SMB, освіти.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Ноутбуки ASUS ExpertBook. Лінійка ноутбуків серії B на процесорах від Intel®
Ноутбуки ASUS ExpertBook. Лінійка ноутбуків серії B на процесорах від Intel®

Сьогодні розберемо основні відмінності ноутбуків лінійки ExpertBook від B1 до B9. Вся лінійка ноутбуків серії B на процесорах від Intel: до Intel® Core™ 7 в ExpertBook B9 OLED чи до Intel® Core™ Ultra 7 у моделі ExpertBook B3 (B3604).

Структура асортименту ExpertBook є багаторівневою: базові моделі (лінійки ExpertBook B1), заряджені функціями пристрої середнього рівня (серії В2, В3, В5 та В7) і, нарешті, флагманські девайси для керівників та мобільних професіоналів серії В9, зокрема найбільш яскравим її представником є ExpertBook B9 OLED вагою лише 990 г, що пропонує безкомпромісні функціональні можливості. Залежно від необхідності, моделі оснащені процесорами до Intel® Core™ Ultra 7, до 64 ГБ ОЗП DDR5 і вичерпним комплектом інтерфейсів для під’єднання периферії та супутнього обладнання. Лінійка ноутбуків L-серії, а це головним чином моделі ExpertBook L1, виготовлена на базі процесорів AMD Ryzen™.

Отже, розгляньмо особливості кожної серії окремо.

ExpertBook В1 — моделі базового (початкового) рівня, цілковито орієнтовані на використання у виробництві, галузі освіти, закладах роздрібної торгівлі та підприємствах малого й середнього бізнесу. Ці ноутбуки пропонують функціональні можливості, що відповідають вимогам швидкого вирішення переважної більшості завдань, які виконуються на ПК. Завдяки виваженому набору компонентів та утилітарному дизайну в пластиковому корпусі ExpertBook B1 має помірний цінник.

ExpertBook В2 — це мобільні ПК для бізнесу з можливістю гнучкого конфігурування. Ноутбуки можуть бути оснащені відповідно до потреб замовника або умов тендеру. Доступний широкий вибір додаткового оснащення: від звичного багатьом підсвічування клавіатури, до більш спеціалізованого обладнання, як-от зчитувачі смарткарток. Пристрої цієї серії орієнтовані для використання на підприємствах малого й середнього бізнесу та у великих проєктах, зокрема урядових.

Ноутбуки ASUS ExpertBook
Ноутбуки ASUS ExpertBook

ExpertBook В3 та В5 — пристрої для сегмента малого й середнього бізнесу, виробництва й освітян. На відміну від попередніх серій, їм притаманний витончений дизайн із тонкими рамками, зміцнені корпуси зі сплаву магнію та алюмінію, або ж клавіатури із захистом від вологи та невелика вага (від 1 кг). Ноутбуки пристосовані для використання на ходу “в польових умовах”. Завдяки опціям із посиленими батареями моделі забезпечені запасом автономності понад 14 годин. Широкий набір конфігурацій, у тому числі ExpertBook В5 зі сканерами відбитків і дисплеями OLED, забезпечує працівників усім необхідним для ефективної праці. Додаткові технології та налаштування, зокрема активне заглушення шумів, сприяють комунікації співробітників без перешкод і непорозумінь.

Моделі ExpertBook B7 — високомобільні рішення, що забезпечують максимальну продуктивність та інноваційний досвід використання. Здебільшого це ноутбуки-трансформери “2-в-1” ExpertBook B7 Flip з екраном, що розкривається на 360 градусів, а також моделі з вбудованим модемом 5G/LTE у вигляді опції.

ExpertBook B9, як вже зазначалося, — це преміальний рівень, що задовольняє вимоги найвибагливіших категорій користувачів, як-от керівництво компаній і висококласні ІТ-фахівці. Флагман ExpertBook B9 OLED здобув звання найлегшого бізнес-ноутбука у світі. Пристрій вагою лише 990 г запакований у 13,3-дюймове шасі з магнієво-літієвого сплаву, обладнаний 14-дюймовим OLED-екраном і відповідає критеріям надійності згідно з військовим стандартом надійності Міноборони США MIL-STD 810H (як і решта ноутбуків серії ExpertBook). Розмаїття функціональних можливостей доповнено ШІ-технологіями для покращення якості зображення вбудованої камери та оптимізації звучання.

Як бачимо, в арсеналі ASUS ExpertBook є моделі для будь-якої категорії бізнес-користувачів. Додатково конфігурація пристроїв може бути змінена згідно з умовами тендерів, спецпроєктів чи потребами корпоративних замовників. ASUS ExpertBook відповідають сучасним трендам: на нещодавній виставці COMPUTEX 2024 була представлена нова серія ExpertBook P5 — комп’ютерів із продуктивністю засобів прискорення ШІ у понад 100 TOPS і фірмовими функціями, що використовують можливості штучного інтелекту для виконання повсякденних завдань і підвищення ефективності комунікації.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: