Новини Новини 27.05.2022 о 12:23 comment views icon

Анонси Disney на Star Wars Celebration: третій сезон «Мандалорця», «Асока» та «Зоряні війни: Команда скелетів» (з Джудом Лоу) у 2023-му, трейлер «Андор», «Уіллоу» та новий «Індіана Джонс»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

У рамках проведення заходу Star Wars Celebration компанія Disney порадувала шанувальників низкою анонсів, пов’язаних із її фільмами та серіалами.

Третій сезон «Мандалорця» стартує на Disney+ у лютому 2023 року

Так, стало відомо, що довгоочікуваний третій сезон серіалу The Mandalorian / «Мандалорець» дебютує на сервісі Disney+ у лютому 2023 року. Пауза між сезонами затяглася. Нагадаємо, другий сезон вийшов ще у жовтні 2020 року. Виконавчий продюсер серіалу Джон Фавро оголосив, що Мандо нарешті вирушить на Мандалор, рідну планету мандалорців, у пошуках прощення. Шанувальники побачать у новому сезоні знайомі обличчя, оскільки Карл Уезерс та Кеті Сакхофф повернуться, щоб зіграти Гріфа Каргу та Бо-Катан Крайз відповідно.

Серіал «Асока» / Ahsoka вийде на Disney+ у 2023 році

На шанувальників всесвіту Star Wars у 2023 році чекає вихід серіалу Ahsoka / «Асока» – спін-офа з Розаріо Доусон у головній ролі в ролі Асокі Тано. Його зйомки вже почалися, але точне вікно виходу поки що не називається.

«Зоряні війни: Команда скелетів» / Star Wars: Skeleton Crew з Джудом Лоу

І ще 2023 року на Disney+ вийде новий серіал в улюбленому багатьма всесвіті – Star Wars: Skeleton Crew / «Зоряні війни: Команда скелетів». Подробиць поки що мало. Режисером став Джон Уоттс, а сценарій напише Кріс Форд. Раніше вони працювали над фільмом «Людина-павук: Повернення додому». Продюсерами виступили Джон Фавро та Дейв Філоні. З акторів названо лише Джуд Лоу, компанію якому складуть «діти». Серіал «так само розрахований на дітей, як і The Clone Wars». Терміни виходу Star Wars: Skeleton Crew поки що не уточнюються.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Анонсы Lucasfilm на StarWarsCelebration: третий сезон «Мандалорца», «Асока» и «Звёздные войны: Команда скелетов» с Джужом Лоу в 2023-м, трейлер «Андор», «Уиллоу» и новый «Индиана Джонс»

Перший тизер-трейлер серіалу Andor / «Андор»

Також Lucasfilm показала перший трейлер серіалу «Андор». Це буде приквел до фільму Rogue One: A Star Wars Story / «Ізгой-один. Зоряні війни: Історії». Сюжет серіалу розгортається за 5 років до фільму. Він зосередиться на Кассіані Андорі і розповість, як головний герой перетворився зі злодія на шпигуна-повстанця в перші дні Повстання. Дієго Луна повертається до своєї ролі разом з іншими акторами фільму: Форестом Уітакером у ролі Со Геррери та Женев’єв О’Рейлі в ролі Мон Мотми.

Перші два епізоди «Андор» вийдуть на Disney+ 31 серпня.

Серіал Willow / «Уіллоу»

Disney розвиває не тільки популярний всесвіт Star Wars, але й приділяє увагу іншим франшизам. Так, на Star Wars Celebration студія LucasFilm показала перший тизер фентезійного серіалу Willow. Він є прямим продовженням однойменного фільму, що вийшов ще 1988 року. Але якщо у фільмі Віллоу був лише учнем, то в серіалі він постане вже у ролі досвідченого чарівника. У серіалі з’являться деякі персонажі, відомі за оригінальним фільмом. Прем’єру Willow заплановано на Disney+ на 30 листопада цього року.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Перший кадр із нового «Індіани Джонса»

І ще шанувальникам франшизи «Індіана Джонс» показали перший кадр майбутнього фільму про пригоди улюбленого героя. У новому фільмі Гаррісон Форд повернеться до своєї старої ролі, а режисером стане Джеймс Менголд. Фільм має вийти на екрани 30 червня 2023 року.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: