Новини Пристрої 07.09.2022 о 21:15 comment views icon

Apple анонсувала TWS-навушники AirPods Pro 2 — чип Apple H2 та вдвічі краще шумозаглушення за $249

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Слідом за своєю «найкращою лінійкою Apple Watch» (Watch Series 8, Watch SE 2-го покоління та захищені Watch Ultra для екстремального спорту) на сьогоднішній презентації Apple “Far Out”, яка досі продовжується, анонсували AirPods Pro 2-го покоління. За словами Apple, це «найдосконаліші AirPods на сьогодні». Це оновлення першого покоління AirPods Pro, яке вийшли три роки тому — у жовтні 2019 року.

  • Нова модель зберегла дизайн оригінальних AirPods Pro, тоді як всі зміни зосереджені всередині — покращений внутрішній дизайн та поліпшені характеристики.

Apple анонсувала TWS-навушники AirPods Pro 2 — чип Apple H2 та вдвічі краще шумозаглушення за $249

  • У AirPods Pro 2 новий апаратний базис — чип Apple H2, який забезпечить вищу якість звуку та вдвічі ефективніше шумозаглушення.

Apple анонсувала TWS-навушники AirPods Pro 2 — чип Apple H2 та вдвічі краще шумозаглушення за $249

  • Персональне налаштування та створення персоналізованого профілю Spatial Audio
    — з урахуванням форми вух кожного користувача — за допомогою камери iPhone/
  • AirPods Pro 2 отримали оновлений дизайн на нові розміри насадок-вкладишів, та поставлятися з зарядним футляром, який здатен звуком просигналізувати про своє місцеперебування у відповідь на запит у фірмовому застосунку для пошуку загублених пристроїв Apple Find My (“Локатор”).
  • Окрім зарядки за допомогою кабелю Lightning або зарядного пристрою Qi чи MagSafe, футляр можна заряджати за допомогою зарядного пристрою Apple Watch.
  • Автономність AirPods Pro 2 — 6 годин відтворення аудіо на одному заряді, що на 33% більше, ніж в оригінальних AirPods Pro. Зарядний футляр забезпечує 30 годин прослуховування — на 6 годин більше, ніж оригінальна модель.

 

  • Ціна лишилася на колишньому рівні — $249 (це для ринку США і без урахування податків). Попередні замовлення AirPods Pro 2 стартують 9 вересня, а у вільному продажі навушники з’явиться 23 вересня.

Офіційні рекламні зображення AirPods Pro 2

Офіційна реклама AirPods Pro 2 з демонстрацією ключових особливостей


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: