Новини Пристрої 26.10.2023 о 08:30 comment views icon

Apple iMac та MacBook Pro з M3 на заході Apple Scary Fast: витоки та подробиці від аналітиків

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Apple iMac та MacBook Pro з M3 на заході Apple Scary Fast: витоки та подробиці від аналітиків

Віртуальна подія Apple Scary Fast відбудеться у ніч на Гелловін, на ній очікуються нові iMac 24” та MacBook Pro, які, можливо, отримають процесор Apple M3. Витоки та дані відомих аналітиків проливають світло на майбутні пристрої.

MacBook Pro

У Weibo з’явилося фото коробки MacBook Pro. На ній зображений сам ноутбук, і його шпалери зовсім не схожі на оформлення робочого столу попередніх поколінь. Радикальна зміна вигляду може свідчити про глибші зміни всередині, наприклад, чип M3.

Попри зміну шпалер, схоже, що дизайн MacBook Pro не дуже змінився, про що свідчить закруглена нижня частина ноутбука. Автор витоку «забув» сфотографувати частину коробки, де містяться характеристики, і це зображення – єдине, що є.

iMac

Марк Гурман більш інформативний: за його словами, новий iMac отримає процесор M3 і колірну гаму, схожу на ту, що вже є. Після оголошення Apple про подію Scary Fast він перепостив березневий інформаційний бюлетень Power On та прокоментував його.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

«Apple деякий час планувала iMac з M3, і машина була запущена у виробництво кілька місяців тому. Жодних інших серйозних змін, окрім чипа, але внутрішній дизайн підставки було змінено. Я сподіваюся, що кольори залишаться такими ж».

Наявний ‌iMac‌ на базі M1 доступний у зеленому, жовтому, помаранчевому, рожевому, фіолетовому, синьому та сріблястому кольорах. У Power On йдеться, що варіанти кольорів нової машини залишаться «схожими» – тож, деякі зміни можуть статися. Інформація вказує на те, що новий ‌iMac‌ надійшов у масове виробництво десь між червнем і серпнем, що означає, що зараз він готовий до запуску.

Дані сайту MacRumors свідчать, що нові моделі iMac можуть стати доступними від середи, 8 листопада – через дев’ять днів після події Scary Fast. Хоча презентації продуктів Apple часто відбуваються в п’ятницю, існує прецедент, коли Apple вибирала першу середу листопада після жовтневої події. 30 жовтня 2018 року на заході There’s more in making компанія анонсувала нові моделі iPad Pro. Пристрої з’явилися в середу, 7 листопада – через вісім днів.

Аналітик Мінг-Чі Куо стверджує, що майбутня подія Apple буде зосереджена на нових моделях MacBook Pro з процесорами серії M3, які можуть включати 13”, 14” та 16” моделі з чипами M3, M3 Pro і M3 Max. Новий iMac, також з M3, теж буде представлений на заході.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Джерела: Wccftech, MacRumors


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: