Новини Технології 22.07.2024 о 12:04 comment views icon

Без відсотків, але з комісією: «ПриватБанк» розкрив умови пільгового кредиту на альтернативну енергетику. Як його отримати?

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Без відсотків, але з комісією: «ПриватБанк» розкрив умови пільгового кредиту на альтернативну енергетику. Як його отримати?

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

«ПриватБанк» поділився докладною інформацією про умови анонсованої раніше кредитної програми «Джерела Енергії», яка покликана допомогти українцям встановлювати генеруючи потужності альтернативної енергетики.

Охочі фізичні особи можуть отримати кредит на закупівлю обладнання для приватних сонячних та вітрових електростанцій. Своєю чергою, держава повністю компенсує відсоткову ставку по кредиту. Кредит можуть отримати виключно фізичні особи з метою купівлі та встановлення сонячних чи вітрових гібридних систем енергопостачання (потужністю до 10 кВт) для власного житлового будинку або котеджу загальною площею не більше 250 кв.м.

Без відсотків, але з комісією: «ПриватБанк» розкрив умови пільгового кредиту на альтернативну енергетику. Як його отримати?

Мінімальна сума кредиту становить 100 тис. грн, а максимальна ─ 480 тис. грн. Перший внесок повинен бути не менше 10% від вартості обладнання. Кредит надається на строк від 12 до 60 місяців. Ставка за програмою «Джерела Енергії» для клієнта (з урахуванням компенсації) становить 0% річних, а ставка без компенсації ─ UIRD 3M (український індекс ставок за депозитами фізичних осіб) +7% річних.

Хоча держава компенсує відсотки по кредиту за програмою «Джерела Енергії», його не можна назвати геть безплатним. За оформлення кредиту стягується разова комісія в розмірі 1,5% від його суми (від 1500 грн до 7200 грн). Схема погашення кредиту ─ ануїтет (щомісячні платежі рівними частинами протягом всього строку дії кредитного договору).

Ознайомитись з повними умовами отримання пільгового кредиту у «ПриватБанку» можна на відповідній сторінці сайті банку. Внизу сторінки знаходиться кредитний калькулятор, який дозволяє наочно провести розрахунки та подати заявку на кредит. Попереднє рішення про отримання такого кредиту банк повідомить протягом двох хвилин.

Онлайн-курс Recruiter від Mate academy.
Обирайте курс Recruiter та ставайте високооплачуваним спеціалістом! Навчання відбувається онлайн та ідеально підходить для новачків!
Отримати знижку на курс

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: