Новини Софт 08.08.2022 о 12:26 comment views icon

Capcom представила двох нових героїнь Street Fighter 6 — Кімберлі та Джурі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Геймдиректор Capcom Такаюкі Накаяма розповів у блозі PlayStation про повернення у серію ніндзя Джурі й абсолютно нового персонажа — Кімберлі, вундеркінд і любительку культури 80-х.

Джурі, яка віддає перевагу шипам, а також чорному, фіолетовому та смарагдово-білому кольору, дебютувала Super Street Fighter 4. Одяг та зачіску дівчини оновили для відповідності естетиці шостої гри. Примітна частина костюма — стрічка у вигляді павука, що покриває її тіло. Характер Джурі розкривають стильні аксесуари: байк та мотоциклетний шолом, а також смартфон у рожевому чохлі із кумедними вушками.

Ніндзя-злочинниця, що перейшла на бік добра, зберегла свій бойовий досвід. Персонажу доступні деякі з попередніх ігор: Фухаджин, удар ногою вгору, зберігає запаси Фуха після завершення. Сайхасе, Анкенсацу та Го Осацу стали окремими бойовими прийомами, які можна комбінувати, витрачаючи Фуха. Шикусен Джурі, удар ногою у стрибку, може відкрити серію ударів.

Кімберлі рано закінчила коледж і вирішила присвятити себе кар’єрі ніндзя, ставши ученицею Гая. Дівчина захоплена культурою 80-х, завжди носить із собою касетний плеєр та балончик із фарбою (вони використовуються і в бою). Вигляд її вбрання натхненний одягом легкоатлетів та черлідерш. Зачіска Кімберлі, що складається з кількох довгих кіс, ефектно розвивається у повітрі під час бігу та атак.

Бійчиня-вундеркінд використовує силові вправи, що розкривають суперника для атак. Її стиль – міський бій. Балончик із фарбою у бійці може стати бомбою-сюрікеном. Кімберлі вміє ховатися в різноколірному диму, раптово з’являючись із нього для миттєвої атаки. Також у її арсеналі є спринт ніндзя, що доповнюється різними ударами ногою чи кроком дугою з відштовхуванням від супротивника.

Курс Fullstack Web Development від Mate academy.
Стань універсальним розробником, який може створювати веб-рішення з нуля.
Дізнатись про курс

Окрім нових та оновлених персонажів, гра Street Fighter 6 отримала функцію коментарів у реальному часі. Відомі члени спільноти файтерів зможуть коментувати ваші матчі.

Реліз файтингу Street Fighter 6, який вперше анонсували на початку року, відбудеться 2023 року.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: