Новини Технології 19.09.2023 о 15:14 comment views icon

Google прокачала Bard — підтримка розширень (Gmail, YouTube та ін), фактчекінг та розширена українізація

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Відтепер Bard інтегрований з програмами й сервісами Google, що надасть йому змогу надавати точніші відповіді — із можливістю фактчекінгу через мережу.

Також чатбот приймає запити із зображеннями (за допомогою Google Об’єктива) та надає медіавідповіді, використовуючи Google Пошук. Відповіді чатбота можна налаштувати — наприклад, зробити їх коротшими, довшими, простішими, менш формальними, більш професійними тощо (ці функції раніше були доступні в англомовній версії, а нині поширюються для понад 40 нових мов і країн, включно з Україною).

Google прокачала Bard — підтримка розширень (Gmail, YouTube та ін), фактчекінг та розширена українізація

Ще одне оновлення — інструмент Bard Extensions (Розширення Bard) англійською мовою, який допоможе знайти потрібну інформацію з програм Google, таких як Gmail, Документи, Диск, Карти, YouTube, Google Авіаквитки й Готелі.

«‎Наприклад, якщо ви плануєте подорож, тепер ви можете попросити Bard обрати з Gmail дати, які підходять усім, переглянути інформацію в реальному часі про рейси й готелі, подивитися маршрути на Картах Google і навіть переглянути відео на YouTube про те, чим можна зайнятися в тому місці — і все це в межах однієї розмови», — пишуть у блозі Google.

В Google наголошують, що під час використання розширень Workspace, ваші дані з Gmail, Документів і Диска не будуть доступні рецензентам та не будуть використовуватися Bard для показу реклами або навчання мовної моделі.

Відсьогодні можна перевірити відповіді Bard на запити англійською мовою — для цього можна натиснути на значок «G‎» і чатбот оцінить, чи підтверджується інформація в інтернеті.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Google прокачала Bard — підтримка розширень (Gmail, YouTube та ін), фактчекінг та розширена українізація

Також тепер, коли з вами хтось ділиться загальнодоступним посиланням на бесіду з Bard, ви зможете продовжити тему у власному чаті й поставити додаткові запитання. Опція доступна, зокрема, й українською мовою.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: