Новини Кіно 25.04.2023 о 18:27 comment views icon

«Це сумно. Вважайте, що нічого не бачили». Девід Лінч розкритикував людей, які дивляться фільми на телефонах

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Це сумно. Вважайте, що нічого не бачили». Девід Лінч розкритикував людей, які дивляться фільми на телефонах

Американський режисер Девід Лінч порушив своє мовчання в ЗМІ й дав інтерв’ю французькому кіножурналу Cahiers du Cinema, в якому розказав про своє ставлення до перегляду фільмів на телефонах.

«Якщо ви дивилися фільм з телефона – вважайте, що нічого не бачили. Це сумно‎», – сказав Лінч журналістам видання.

Режисер «Малголленд драйв» також назвав стан нинішнього повнометражного кіно «жахливим‎» і поскаржився на коронавірус, який «зупинив перегляд фільмів в кінотеатрах»:

«Попрощатися з кінотеатрами — це найважче. Мистецтво та експерименти закінчилися. Власники кінотеатрів… подовжують любов до кіно. Є ще герої, які борються за це».

Девід Лінч не єдиний режисер, який закликає глядачів ходити в кінотеатри, раніше подібні думки висловлювали М. Найт Ш’ямалан («Стукіт у двері») та Джеймс Кемерон. Останній заявив, що втомився від стримінгу:

«Навіть у Китаї глядачі повертаються до кінотеатрів — там, де великий сплеск COVID. Суспільству це потрібно, нам потрібно ходити в кінотеатри. Досить стримінгу, мені набридло сидіти на дупі», — сказав режисер «Аватара».

Курс QA від Mate academy.
Найпростіший шлях розпочати кар'єру в ІТ та ще й з гарантованим працевлаштуванням.
Інформація про курс

Джерело: Gamesradar, The Guardian

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: