Новини Кіно 25.04.2023 о 18:27 comment views icon

«Це сумно. Вважайте, що нічого не бачили». Девід Лінч розкритикував людей, які дивляться фільми на телефонах

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Це сумно. Вважайте, що нічого не бачили». Девід Лінч розкритикував людей, які дивляться фільми на телефонах

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Американський режисер Девід Лінч порушив своє мовчання в ЗМІ й дав інтерв’ю французькому кіножурналу Cahiers du Cinema, в якому розказав про своє ставлення до перегляду фільмів на телефонах.

«Якщо ви дивилися фільм з телефона – вважайте, що нічого не бачили. Це сумно‎», – сказав Лінч журналістам видання.

Режисер «Малголленд драйв» також назвав стан нинішнього повнометражного кіно «жахливим‎» і поскаржився на коронавірус, який «зупинив перегляд фільмів в кінотеатрах»:

«Попрощатися з кінотеатрами — це найважче. Мистецтво та експерименти закінчилися. Власники кінотеатрів… подовжують любов до кіно. Є ще герої, які борються за це».

Девід Лінч не єдиний режисер, який закликає глядачів ходити в кінотеатри, раніше подібні думки висловлювали М. Найт Ш’ямалан («Стукіт у двері») та Джеймс Кемерон. Останній заявив, що втомився від стримінгу:

«Навіть у Китаї глядачі повертаються до кінотеатрів — там, де великий сплеск COVID. Суспільству це потрібно, нам потрібно ходити в кінотеатри. Досить стримінгу, мені набридло сидіти на дупі», — сказав режисер «Аватара».

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Джерело: Gamesradar, The Guardian

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: