Новини Новини 12.01.2023 о 14:11 comment views icon

Джеймс Кемерон каже, що втомився від стримінгу: “Досить сидіти на дупі. Нам потрібно ходити в кінотеатри”

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Доки “Аватар: Шлях води” наближається до позначки у 2 мільярди доларів касових зборів, режисер Джеймс Кемерон завдячує успіху фільму кіноглядачам та каже, що й сам закінчив з переглядами в домашніх умовах.

“Навіть у Китаї глядачі повертаються до кінотеатрів — там, де великий сплеск COVID. Суспільству це потрібно, нам потрібно ходити в кінотеатри. Досить стримінгу, мені набридло сидіти на дупі”, — сказав Кемерон Variety на червоній доріжці “Золотого глобуса”. 

Довгоочікуване продовження “Аватару” 2009 року стало сьомим найкасовішим фільмом усіх часів, заробивши 1,7 мільярда доларів на міжнародному рівні після четвертого вікенду світового прокату. Фільм стрімко обійшов “Короля Лева” 2019 року (який заробив 1,663 мільярда доларів) і “Світ Юрського періоду” 2015 року (заробив 1,671 мільярда доларів).

Джеймс Кемерон (чий фільм “Титанік” 1997 року займає третю сходинку у десятці кращих) також є режисером із найбільшою кількістю згадок у переліку найкасовіших фільмів.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Бюджет фільму становить понад 400 мільйонів доларів, Кемерон раніше заявляв, що його робота повинна стати “третім або четвертим найкасовішим фільмом в історії”, щоб вважатись прибутковою.

І схоже, що Аватар 4 та 5 отримали “зелене світло”, а Аватар 3 нині перебуває на етапі постпродакшну.

«Люди Попелу»: у третьому «Аватарі» глядач зустріне вороже плем’я На’ві, пов’язане зі стихією вогню – Джеймс Кемерон

“Схоже, що з тим імпульсом, який має зараз фільм, мені доведеться знімати ці продовження. Я знаю, що буду робити наступні шість-сім років”, – відповів Кемерон на питання про продовження франшизи.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

В українському кінопрокаті “Аватар: Шлях води” з’явився 15 грудня. Дія сиквелу відбувається більш ніж через десять років після подій першого фільму і слідує за головними героями Джейком Саллі та Нейтірі, які намагаються врятувати свою планету Пандору від нашестя людей з Землі.

Рецензія на фільм «Аватар: Шлях води» / Avatar: The Way of Water


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: