Новини Новини 15.12.2022 о 12:17 comment views icon

Динозаври полюють на Адама Драйвера та його супутницю у трейлері фантастичного фільму «65» – продюсер Сем Реймі, прем’єра 10 березня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Думка про те, що сучасний світ буде захоплений генетично модифікованими динозаврами, викликає тривогу, але й скепсис: зрештою, це лише тварини, котрі не пристосовані для виживання на планеті, якою вона є зараз.

Ситуація у майбутньому фантастичному трилерi Sony під назвою «65» від режисерів Скотта Бека, Брайана Вудса і Сема Реймі як продюсера, зворотна – сюжет кидає людей з далекого майбутнього у доісторичне минуле і не залишає їм нічого, крім власного розуму та деякої кількості обладнання для боротьби з тиранозаврами.

«65» розповідає історію пілота Міллса (Адам Драйвер) та його пасажирки Коа (Аріана Грінблатт), котрі борються за виживання на планеті, що на перший погляд здається чужою. Після зіткнення їхнього космічного корабля з астероїдом, екіпаж змушений здійснити аварійну посадку. Незважаючи на передові технології та знання про міжпланетний простір, астронавти не мають чіткого уявлення про те, де вони знаходяться.

65 Адам Драйвер

Міллс і Коа починають досліджувати дивну нову планету з її густими лісами і напрочуд придатним для дихання повітрям. Але в міру того, як хижі динозаври починають винюхувати людей, їм стає ясно, що вони якимось чином опинилися на Землі 65 млн. років тому.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

65 Адам Драйвер

Кмітливі глядачі вже помітили у трейлері «65» невідповідність природи та вигляду тварин щодо часу, у якому розвиватиметься сюжет. Але швидше за все успіх фільму визначатиметься не цим, а насиченістю сюжету за умови сеттингу з такою обмеженою кількістю дійових осіб. Прем’єру стрічки у кінотеатрах призначено на 10 березня 2023 року.

Компанію SpaceX також бентежать динозаври та метеорити – настільки, що вона згадує ці фактори у гарантійній угоді Starlink.

Apple показала трейлер документального серіалу про динозаврів «Доісторична планета» / Prehistoric Planet — від продюсерів «Планети Земля» і Джона Фавро

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: