Новини Кіно 15.05.2024 о 18:13 comment views icon

«Дюна: Пророцтво» — перший тизер-трейлер серіалу Max. Прем‘єра восени

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

«Дюна: Пророцтво» — перший тизер-трейлер серіалу Max. Прем‘єра восени

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Стрімінг Max (колишній HBO Max) опублікував тизер-трейлер серіалу «Дюна: Пророцтво» за романом «Орден сестер Дюни» Браяна Герберта та Кевіна Джея Андерсона. Раніше він заявлявся з назвою «Дюна: Сестринство».

«За 10 000 років до піднесення Пола Атріда «Дюна: Пророцтво» розповідає про двох сестер Харконнен, які борються з силами, що загрожують майбутньому людства та створюють легендарну секту, яка стане відомою як Бене Гессерит».

Перший сезон складатиметься з шести епізодів. Він вийде восени 2024 року.

Елісон Шапкер є шоураннером та виконавчим продюсером. У серіалі зіграли Емілі Вотсон, Олівія Вільямс, Тревіс Фіммел, Джодхі Мей, Марк Стронг, Сара-Софі Буссніна, Джош Хьюстон, Хлоя Лі, Джейд Анука, Фейліанн Каннінгем, Едвард Девіс, Аоїф Хайндс, Кріс Мейсон, Шалом Брюн-Франклін, Джихе , Табу, Чарітра Чандран, Джессіка Барден, Емма Каннінг та Єрін Ха.

Зірка серіалу «Кінець ї***ого світу» Джесіка Барден з’явиться як молода Валя Харконнен, а старшу версію персонажа зіграє Емілі Вотсон. Молоду Валю описують як «амбіційну, уперту та сильну. Молода Валя Харконнен мріє відновити дворянське становище своєї родини. Коли трагедія руйнує її плани на майбутнє, вона опиняється на новому шляху, який веде до Сестринства».

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

«Дюна: Пророцтво» — перший тизер-трейлер серіалу Max. Прем‘єра восени

Діана Адему-Джон стала співрозробницею серіалу та є виконавчим продюсером. Анна Ферстер — виконавчий продюсер і режисер кількох епізодів, включаючи перший. Джордан Голдберг, Марк Тобі, Джон Кемерон, Метью Кінг, Скотт З. Бернс і Джон Спейтс є виконавчими продюсерами разом з автором Браяном Гербертом, а також Байроном Мерріттом та Кімом Гербертом як виконавчими продюсерами Frank Herbert estate. Автор Кевін Дж. Андерсон виступає співпродюсером.

«Дюна: Пророцтво» — майбутній серіал про жіночий орден Бене Ґессерит залучив суперзірку з Боллівуду на роль сестри Франчески

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: