Новини Технології 13.05.2022 о 16:35 comment views icon

E-Ink-конкурент iPad — стартап reMarkable — продав понад мільйон планшетів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Норвезький стартап, який виробляє планшети на основі E-Ink, заявив про продаж більш ніж мільйона пристроїв і залучив інвестицій на $1 млрд.

Компанія зі штатом понад 300 співробітників випустила перший пристрій у 2017 році. З того моменту в неї інвестували міжнародні партнери, що дозволило вийти на операційний прибуток у $31 млн. у 2021 році. Гендиректор компанії Магнус Ванберг заявив, що стартап закриває інвестиції й це «хороша ознака, сигнал світові».

Другу версію планшета ReMarkable випустили 2020 року за ціною $299. Це лише на $30 менше, ніж iPad дев’ятого покоління. І якщо обидва пристрої призначені для читання та використання зі стилусом, планшет reMarkable дозволяє лише читати та писати. Інші функції iPad у нього немає.

Варто зазначити, що ReMarkable 2 може перетворювати на текст рукописне введення, має спільне використання екрану та підключення до Wi-Fi, а також підтримку хмарних служб.

Ванберг вважає, що майбутнє галузі йому бачиться у злитті ноутбука та планшета. Але ReMarkable пропонує третій пристрій, який фокусується на книгах, малюнках і нотатках, без відволікання на інші фактори.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Глава стартапу запевняє, що екран їх планшета щадний для очей, а текстурований екран і ультратонкий дизайн лише допомагають зосередитися на роботі. ReMarkable вважає, що після придбання їх планшета клієнтам не потрібно буде брати новий пристрій ще як мінімум 10 років.

«Електронну книгу ви використовуєте досить довгий час. У нашому бізнесі це не динаміка «нова модель щороку». Нема акценту на володіння новою моделлю. Це справжня інновація, великі кроки щодо того, що ми можемо запропонувати клієнту».

Магнус Ванберг

Стартап вважає свій пристрій проміжною ланкою між блокнотом та цифровими пристроями. І, попри те, що reMarkable 2 не є конкурентом iPad, зростання компанії вказує на інтерес до таких пристроїв.

Рейтинг лучших планшетов в Украине – ТОП-10 моделей

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: