Новини Ігри 26.12.2023 о 10:43 comment views icon

Фанати, схоже, знайшли акторку, яка грає Люсію в GTA 6

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Фанати, схоже, знайшли акторку, яка грає Люсію в GTA 6

Фанати Grand Theft Auto вважають, що з’ясували, хто грає Люсію в GTA 6. І схоже вони мають рацію.

Після такого довгого очікування прем’єри GTA 6, багато хто думав, що трейлер відповість на більшість питань фанатів. З одного боку це так, ми отримали підтвердження, що дія відбуватиметься у Вайс-Сіті та дізналися що буде історія в дусі «Боні й Клайд» з двома головними героями, але з іншого — трейлер додав нових запитань, передає The Gamer.

Rockstar анонсувала GTA VI і показала перший трейлер — гра вийде у 2025 році на PS5 та Xbox Series X|S

Одне з найбільших запитань, яке залишається у фанатів щодо GTA 6, — хто грає двох головних героїв — Люсію та Джейсона. Rockstar Games відома своєю таємничістю щодо майже всього, що стосується її ігор, в тому числі щодо списку акторів, які перебувають під суворою угодою про нерозголошення і не можуть говорити про проєкт до його релізу.

Але деякі проникливі фанати GTA встигли з’ясувати, хто грає Люсію. Як повідомив користувач Twitter GTAVI_Countdown, фанати зібрали кілька доказів, які вказують на те, що головну роль грає нью-йоркська акторка Ана Еспозіто.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Мало того, що Люсія та Еспозіто мають схожу структуру обличчя та голос, так ще й у її резюме є досить велика прогалина, починаючи з 2019 року. Ймовірно, це сталося, коли почалося виробництво GTA 6, через рік після виходу Red Dead Redemption 2, і було б логічно, якби вона не працювала над чимось іншим, паралельно з таким великим проєктом, як Grand Theft Auto.

Еспозіто раніше знімалася в серіалі «Закон і порядок», який, схоже, є одним з найулюбленіших проєктів розробників гри, оскільки там також знімалися Роджер Кларк, Нед Люк і Стівен Огг (актори, що зіграли головні ролі в попередніх проєктах Rockstar). Наостанок, Еспозіто живе в Нью-Йорку, неподалік від студії Rockstar mocap.

Втім, точна інформація буде доступна лише у 2025 році, коли й має відбутися офіційний реліз GTA VI.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

У першому трейлері GTA VI чимало відсилань до реальних подій та людей


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: