Новини Ігри 05.12.2023 о 07:53 comment views icon

Rockstar анонсувала GTA VI і показала перший трейлер — гра вийде у 2025 році на PS5 та Xbox Series X|S

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

В ніч проти 5 грудня Rockstar взяла й раніше запланованого опублікувала довгоочікуваний анонс та перший трейлер GTA VI — саме так називатиметься наступна частина у відомій на весь світ серії кримінальних бойовиків. На цей вимушений крок компанія пішла у зв’язку з черговим витоком.

Rockstar анонсувала GTA VI і показала перший трейлер — гра вийде у 2025 році на PS5 та Xbox Series X|S

Спочатку прем’єра була запланована на 5 грудня 16:00, але хтось злив трейлер повністю в X (колишній Twitter). Якщо стисло, всі попередні витоки стосовно GTA VI підтвердилися — події нової частини відбуватимуться у вигаданому американському штаті Леоніда (безпомилково вгадується Флорида та Маямі), куди входить Вайс-Сіті та інші міста. Дія відбувається не у 80-ті, а у наші дні.

В дебютному трейлері можна побачити головних героїв — Люсію та Джейсона, які втрапили в якусь халепу і вимушені об’єднати свої зусилля, щоб з неї вибратися. І так, Люсія, дівчина-латиноамериканка, перший за всю історію франшизи грабельний жіночий персонаж. Всупереч початковим чуткам Люсія та Джейсон — пара, а не брат та сестра. Така собі (в нейтральному сенсі цього виразу) Бонні + Клайд історія на сучасний лад.

Також у ролику з анонсом показали фрагменти катсцен з локаціями та кадри, записані на рушію, за якими можна оцінити якість графіки, анімації, а також деталізацію як персонажів, міст та всього, чим дивуватиме ігровий світ GTA VI. Нам обіцяють, що це буде найбільша гра у серії.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

До прем’єри чимало намагалися вгадати яку саме композицію Rockstar вибере для першого трейлера — так от, у відео звучить «Love Is A Long Road» Тома Петті. Попри пізню нічну прем’єру ролик за 7 годин переглянули 42 млн разів і він вже зібрав 5,8 млн вподобайок. Є всі шанси на рекорд.

Щодо релізу, то попередні повідомлення підтвердилися — GTA VI має вийти у 2025 році. Та, що цікаво, серед платформ у пресрелізі згадуються лише PS5 та Xbox Series X|S. І жодної згадки про ПК, тому, давайте вже жартуйте ваші жарти про реліз на ПК у 20хх році.

GTA VI
Кадр з трейлеру GTA VI. На першому плані — Люсія, перший грабельний жіночий персонаж за всю історію франшизи.

Раніше глава Take-Two Штраус Зельник розповідав, що з наступною частиною GTA компанія прагне встановити нові творчі стандарти для серії, ігрової індустрії та всього ринку розваг. І очікується, що GTA VI коштуватиме від 1 до 2 мільярдів доларів, що зробить її найдорожчою грою всіх часів — і Take-Two розраховує за фінансовий 2024-й (це період із квітня 2024-го до березня 2025-го) заробити понад $8 млрд у 2025-му фінансовому році. Вочевидь, GTA VI у цьому відведена ключова роль.

  • Попередня частина — Grand Theft Auto V — вийшла у вересні 2013 року спочатку на PS3 і Xbox 360, а протягом наступних 10 років Rockstar Games релізила гру на інших платформах з кожним разом покращуючи її в різних аспектах.
  • Загальні продажі ігор серії GTA станом на 30 вересня перевищили 410 мільйонів копій, з яких понад 190 млн припало на GTA 5.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: