Новини Кіно 13.06.2023 о 14:40 comment views icon

«ФАРАНҐ» – вийшов український трейлер кримінальної драми від режисера серіалу «Банди Лондона»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія Kinomania Film Distribution оприлюднила трейлер майбутнього фільму «ФАРАНҐ», який невдовзі вийде в український прокат. Це кримінальна драма з елементами бойовика та трилера, яка розповідає про вимушені пригоди колишнього в’язня Сема.

Після спокутування своєї провини Сем влаштував своє життя в Таїланді. Там він заснував сім’ю, про яку завжди мріяв. П’ять років по тому, його наздоганяє минуле, і у нього залишається лише один вибір – боротися за свою родину.

«Сем – зразковий ув’язнений, який старанно готується до реінтеграції в суспільство. Однак на волі минуле наздоганяє його, і нещасний випадок залишає єдиний вибір – втечу. П’ять років потому Сем починає нове життя в Таїланді. Тепер він має родину, про яку завжди мріяв. Але Наронґ, місцевий ґанґстер, змушує його знову зануритися у злочинну діяльність. І коли Сем хоче все припинити, Наронґ нападає на його сім’ю», – йдеться в синопсисі фільму «ФАРАНҐ».

Фільм зняв режисер Ксавʼє Жан («Хітмен», серіал «Банди Лондона»), який також доклав руку ддо написання сценарію. Головні ролі виконали Нассім Лʼєс («Одружись зі мною, чувак»), Вітая Пансрінґарм, Олівʼє Ґурме, Кеннет Вон, Джіджі Велісіта та інші.

Фільм «ФАРАНҐ» вийде в український прокат 10 серпня 2023 року.

Онлайн-курс Recruiter від Mate academy.
Обирайте курс Recruiter та ставайте високооплачуваним спеціалістом! Навчання відбувається онлайн та ідеально підходить для новачків!
Отримати знижку на курс

«Чужак» – вышел украинский трейлер криминальной драмы

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: