Новини Ігри 04.05.2023 о 08:34 comment views icon

Гра Speed Crew від української студії Wild Fields вже доступна для попереднього замовлення на Nintendo Switch за ціною $20

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Гра Speed Crew від української студії Wild Fields вже доступна для попереднього замовлення на Nintendo Switch за ціною $20

Сьогодні в магазині Nintendo Switch eShop стала доступна для попереднього замовлення нова гра Speed Crew від української студії Wild Fields. Це кооперативна паті-гра про роботу механіків автоперегонів.

Гра Speed Crew виконана у сеттінгу автоперегонів. Вона в рівній мірі поєднує в собі спонтанний хаос та ефективну стратегію. У день перегонів механікам потрібно буде впоратися з цілою низкою завдань, серед яких: заміна шин, заправка, рихтування кузова за допомогою кувалди. Більшість способів ремонту складаються з багатьох етапів, тому лише найбільш натреновані майстри зможуть отримати золото в кінці заїзду. Тим паче, що команді піт-стопу доведеться змагатись також із динамічним середовищем. Рухома підлога, раптові землетруси, зміна погоди та зачинені ворота — все це додає родзинки навіть до найпростішого піт-стопу. Допоки машина не заїде в піт-бокс, невідомо які пошкодження чи проблеми доведеться лагодити. Тому навіть організована піт-бригада може опинитися в центрі хаосу, а долі секунди на прийняття рішень можуть стати різницею між перемогою та поразкою.

Грати в Speed Crew можна як одній людині, так і в команді до чотирьох гравців. Команду можна створити як на одній консолі, так і онлайн, незалежно від місця перебування друзів. В грі реалізований широкий спектр можливостей кастомізації персонажів та транспортних засобів. Автори Speed Crew надихались легендами автоспорту та пропонують чемпіонати різних епох: від 70-х до 00-х.

Гра Speed Crew зʼявилася у Nintendo Switch eShop разом з можливістю передзамовлення. Офіційна ціна становить $19,99 / €19,50. Фактичний реліз заплановано на 8 червня, хоча раніше озвучувалася дата 6 червня.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

Варто зазначити, що у березні Speed Crew отримала нагороду GDC Best in Play на конференції GDC 2023 у Сан-Франциско. Також зʼявилась сторінка у Steam, і команда розробників буде приймати учать в червневому фестивалі демо-версів Steam Next Fest. Вихід Speed Crew на ПК заплановано на третій квартал. Реліз на Playstation та Xbox відбудеться до кінця 2023 року.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: