Новини Крипто 01.07.2022 о 09:54 comment views icon

Хабі Ламе — «руйнівник лайфхаків» з TikTok — став амбасадором Binance

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Відомий «руйнівник лайфхаків» та зірка TikTok Хабане «Хабі» Ламе підписав угоду про партнерство з криптобіржею Binance — сенегалець-TikToker з Італії стане глобальним амбасадором бренду.

Найбільша у світі криптовалютна біржа Binance, за якою стоїть величезна блокчейн-екосистема, співпрацюватиме з Хабі, щоб підвищити обізнаність і впровадження концепції Web3, яку багато хто вважає майбутнім інтернету Хабі Ламе — «руйнівник лайфхаків» з TikTok — став амбасадором BinanceХабі Ламе — «руйнівник лайфхаків» з TikTok — став амбасадором BinanceWeb3 або Web 3.0 — концепція нової ітерації розвитку Вебу, який би був децентралізованим та базувався на блокчейнах. Інакше кажучи, Хабі Лейм допоможе Binance популяризувати Web3.

Хабі Ламе використовуватиме свій фірмовий стиль для боротьби з деякими хибними уявленнями щодо Web3.0 і співпрацюватиме з Binance у створенні ексклюзивних NFT-колекцій, що дозволить залучити його шанувальників.

Наразі Хабі Ламе є найпопулярнішим автором на TikTok з більш ніж 142 млн фоловерів. Ще 78 млн користувачів стежать за блогером в Instagram. Наприкінці травня Хабі Ламе завітав на церемонію у Каннах, де український кіт Степан отримав престижну нагороду для блогерів World Influencers and Bloggers Award.

Український кіт Степан отримав престижну нагороду для блогерів та влаштував фотосесію з руйнівником лайфхаків Хабане «Хабі» Леймом

  • Хабі Лейм став героєм мемів і TikTok-блогером з найвищими темпами зростання у світі у 2021 році. Італієць отримав світову популярність у соцмережах завдяки коротким роликам, в яких Хабі «руйнує» безкорисні лайфхаки. Перед тим, як стати зіркою TikTok Хабі Лейм втратив роботу на заводі.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: