Новини Кіно 07.04.2023 о 16:17 comment views icon

«‎Дай їм жару, Індіано Джонс» — повноцінний трейлер п’ятої частини пригодницької кіносаги з Гаррісоном Фордом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Lucasfilm під час сьогоднішньої презентації Star Wars Celebration Europe в Лондоні показала повноцінний трейлер гаряче очікуваного продовження пригод «Індіана Джонс і Реліквія долі» / Indiana Jones and the Dial of Destiny, у якому 80-річний Гаррісон Форд повертається до ролі завзятого археолога-авантюриста.

У новому ролику є чимало кадрів з попереднього (грудневого) тизера, проте вистачає і нового матеріалу, що дозволяє отримати краще уявлення про майбутню пригоду та зблизька знайомить з новими персонажами, зокрема з головним лиходієм у виконанні Мадса Міккельсена та похресницею Геленою, яку грає Фібі Воллер-Брідж. Судячи з трейлеру, фанатів франшизи та усіх інших чекає захоплива пригодницька авантюра у класичному стилі попередніх частин — з підкилимними інтригами, стріляниною, погонями, зокрема і на конях, та, ясна річ, грою натовчи поганцям пику. А, так, капелюх, шкіряна куртка та батіг — неодмінні атрибути образу Індіани Джонса — на місці.

Окрім Гаррісона Форда, Мадса Міккельсена та Фібі Воллер-Брідж, у п’ятому Індіані Джонсі зіграли Антоніо Бандерас, Джон Ріс-Девіс, Шонетт Рене Вілсон, Томас Кречманн («Підводний човен»), Бойд Голдбрук («Лоґан»), Тобі Джонс («Світ Юрського періоду 2») та інші.

Цікавий факт: «Індіана Джонс і Реліквія долі» — перший фільм серії, який зняв не сам Стівен Спілберг; цього разу у крісло режисера сів Джеймс Менґолд («Аутсайдери», «Лоґан»).

Події п’ятої частини розгорнуться у 1969 році, а головний герой вкотре зіткнеться з нацистами. Та судячи з попередніх тизерів, можна очікувати якийсь флешбек у 1944 рік, коли відбувалися події першого фільму пригодницької кінотетралогії «Шукачі втраченого ковчега». Для омолодження Гаррісона Форда використовували одразу кілька новітніх технологій омолодження, включаючи розробку студії Industrial Light & Magic.

В український прокат п’ятий  «Індіана Джонс» вийде 29 червня 2023 року — традиційно на день раніше світової прем’єри.

Онлайн-курс "Digital Marketing" від Laba.
Розширте пул навичок у роботі з аудиторією.Навчіться запускати рекламні кампанії без зайвих витрат бюджету з сучасними інструментами діджитал-маркетингу, включаючи AI.
Детальніше про курс

Повноцінний трейлер — поки в оригіналі (англійською). Як тільки з’явиться офіційна українська версія, відразу додамо.

Трейлер (український дубляж)

В оригіналі

Постер

«‎Дай їм жару, Індіано Джонс» — повноцінний трейлер п’ятої частини пригодницької кіносаги з Гаррісоном Фордом

 

  • Попередній фільм серії вийшов на екрани у 2008 році. Чотири попередніх фільми зібрали у світовому прокаті сумарно майже 2 мільярди доларів при загальних витратах на виробництво у 279 мільйонів.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: