Новини Технології 11.05.2023 о 10:01 comment views icon

Майбутнє Google Пошуку — більше генеративного ШІ, який кардинально змінить пошукову видачу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Майбутнє Google Пошуку — більше генеративного ШІ, який кардинально змінить пошукову видачу

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

На конференції для розробників Google I/O 2023 компанія присвятила велику увагу штучному інтелекту – представивши  велику мовну модель нового покоління PaLM 2, анонсувавши оновлений чатбот Bard та показавши, які нові ШІ-функції будуть доступні у Workspace. Однак Пошук Google – це основне джерело прибутку компанії й, ясна річ, тут теж не обійшлося без сучасних технологій.

Пошукова система Google вже незабаром поповниться функціями генеративного ШІ, які зроблять пошук, за словами компанії, «розумнішим» і «простішим».

У верхній частині головної сторінки пошуку з’явиться інструмент Snapshot, який узагальнюватиме результати пошуку, пропонуючи релевантні посилання, резюме продуктів, зображення тощо.

Також у Пошуку будуть доступні підказки щодо коду, із фрагментами для «швидшого та розумнішого написання коду» (доступні відповіді про такі мови програмування, як Java, Go, Python, Javascript, C++, Kotlin, shell, Docker і Git).

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Google Пошук отримає генеративні ШІ-функції –

Ще одна нова функція дозволить вставляти результати пошуку безпосередньо в електронну таблицю, а використання вкладки Perspectives дозволить переглядати результати виключно з соцмереж та форумів – довгі й короткі відео, зображення і текстові публікації тощо. У деяких результатах пошуку може з’явитися карусель цих результатів — графічно схожа на модуль «історії».

Новий досвід у Пошуку Google називає «Search Generative Experience» або «SGE» і спочатку планує представити його через Search Labs із доступом через список очікування. Перших тестувальників допустять в найближчі тижні.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: