Новини Кіно 21.07.2023 о 10:50 comment views icon

«Марвели» – другий трейлер фільму, де тріо супергеройок на чолі з Керол Денверс готується врятувати світ

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Марвели» – другий трейлер фільму, де тріо супергеройок на чолі з Керол Денверс готується врятувати світ

У фільмі «Марвели», який продовжує п’яту фазу кінематографічного всесвіту Marvel, Керол Денверс (Брі Ларсон), Камала Хан (Іман Веллані) та Моніка Рамбо (Тейона Перріс) добряче повеселять глядачів, випадково обмінявшись силами, та паралельно спробують врятувати світ – в чому їм допоможе Нік Ф’юрі (Семюель Л. Джексон) й, як не дивно, кішка-вбивця із суперздібностями.

Головний антагоніст фільму – лиходійка Дар-Бенн, роль якої виконала Заве Ештон. Серед акторського складу також –  Ґері Льюїс, Пак Со Джун, Зенобія Шрофф, Мохан Капур та Саагар Шейх.

«Керол Денверс вдалось віднайти себе, після перемоги над титанами Крі та помсти Абсолютному Інтелекту. Але через непередбачувані наслідки їй доводиться взяти на себе тягар дестабілізованого всесвіту і одного разу обов’язок кличе її в аномальну червоточину, де сили Керол набувають неочікуваного зв’язку із силами її суперфанатки та названої племінниці Моніки Рамбо. Незвичне тріо має об’єднатися та навчитися працювати злагоджено, щоб врятувати всесвіт. А називатимуть їх Марвели», – йдеться в описі фільму.

Режисує фільм Нія ДаКоста (перша темношкіра жінка та четверта жінка, яка зняла фільм у MCU), а продюсером виступив Кевін Файгі. Сценарій ДаКості допомагали писати Меґан МакДоннелл, Еліса Карасік і Зеб Веллс.

Повнометражний дебют Брі Ларсон у фільмі «Капітан Марвел» 2019-го року став хітом, зібравши $1 млрд у світовому прокаті. Тейона Перріс вперше з’явилася в серіалі Disney+ «Ванда/Віжн», зігравши Моніку, дочку покійної подруги Керол, Марії Рамбо (Лашана Лінч), а Іман Веллані знялася в серіалі Disney+ «Місс Марвел» у ролі суперфанатки Денверс Камали.

В українському прокаті «Марвели» вийдуть 9 листопада.

Трейлер (український дубляж)

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Трейлер (оригінал)

Перший трейлер в українському дубляжі можна переглянути тут.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: