Новини Кіно 14.05.2024 о 11:18 comment views icon

«Мегалополіс» Копполи отримав перший трейлер — блиск та занепад Нового Риму

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

«Мегалополіс» Копполи отримав перший трейлер — блиск та занепад Нового Риму

Розділ Кіно виходить за підтримки?

«Наш новий фільм «Мегалополіс» — найкраща робота, над якою я коли-небудь мав честь керувати», — йдеться у цитаті культового режисера Френсіса Форда Копполи, доданій до офіційного трейлера його нового епічного фільму.

Картина, конкурсна прем’єра якої відбудеться в четвер на Каннському кінофестивалі, була проєктом, який Коппола створював багато років. Він вперше почав працювати над сценарієм у 1980-х роках. Легендарний режисер фільмів «Хрещений батько» та «Апокаліпсис сьогодні» вклав у фільм $120 млн власних коштів.

Трейлер починається з голосу за кадром, який роздумує про занепад: «Коли вмирає імперія? Чи руйнується в одну страшну мить? Ні, ні. Але настає час, коли люди більше в це не вірять». Далі йдуть перегони римських колісниць, міські краєвиди, сцен протесту або красивого життя та нарізка багать ох інших фрагментів.

Мегалополіс Мегалополис

Згідно з офіційним синопсисом, «Мегалополіс» — це римська епічна сага, дія якої відбувається в уявній сучасній Америці. Місто Новий Рим має змінитися, це спричиняє конфлікт між Цезарем Катіліною (Адам Драйвер), геніальним художником, який прагне стрибнути в утопічне, ідеалістичне майбутнє, та його опонентом, мером Франкліном Цицероном (Джанкарло Еспозіто), який залишається відданим статус-кво з увічнення жадібності, особливих інтересів та партизанською війною. Між ними розривається світська левиця Джулія Цицерон (Наталі Еммануель), донька мера, чия любов до Цезаря розділила її відданість та змусила її відкрити те, на що, на її думку, заслуговує людство».

Онлайн-курс DevOps engineer від Mate academy.
Завдяки онлайн-курсу з гнучким графіком DevOps engineer ви зможете почати карʼєру в IT з нуля. .
Отримати знижку на курс

Мегалополіс Мегалополис

У «Мегалополісі» зібраний зірковий акторський склад: Адам Драйвер, Джанкарло Еспозіто, Наталі Еммануель, Обрі Плаза, Шайа ЛаБаф, Джон Войт, Лоуренс Фішберн, Талія Шайр, Джейсон Шварцман, Кетрін Хантер, Грейс ВандерВаал, Хлоя Файнман, Джеймс Ремар, Д. Б. Суїні та Дастін Хоффман.

Сценаристом і режисером є Коппола, продюсерами – Фред Рус, Баррі Гірш і Майкл Бедерман. Виконавчі продюсери: Анахід Назарян, Баррі Осборн, Даррен Деметре.

Адам Драйвер у тизері «Мегалополіса» Копполи робить щось на даху — обережно зі страхом висоти

Онлайн-курс DevOps engineer від Mate academy.
Завдяки онлайн-курсу з гнучким графіком DevOps engineer ви зможете почати карʼєру в IT з нуля. .
Отримати знижку на курс

Джерело: Variety

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: