Новини Новини 24.05.2022 о 19:24 comment views icon

Microsoft додасть у Teams нові функції командної роботи

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Компанія Microsoft розпочала свою конференцію для розробників Build 2022, де анонсувала оновлення Microsoft 365.

Microsoft Teams, одна з найбільш швидко зростальних програм в екосистемі Microsoft 365, отримає кілька нових функцій, і одним з найбільших анонсів є нова функція спільної роботи під назвою Live Share.

«Live Share – це можливість для ваших програм вийти за рамки пасивного спільного використання екрана та дозволити учасникам спільно дивитися, спільно редагувати, спільно створювати та багато іншого на зборах Teams. Розробники можуть використовувати нові розширення попереднього перегляду в Teams Client SDK, щоб легко розширювати існуючі програми Teams та створювати можливості Live Share на зборах».

Джефф Тепер, віце-президент підрозділу Microsoft 365 Collaboration

Microsoft додасть у Teams нові функції командної роботи

Frame.io, Hexagon, Skillsoft, MakeCode, Accenture, Parabol та Breakthru стануть одними з перших компаній, які створять можливості Live Share у Teams. На зображенні нижче показаний прототип Live Share від Hexagon, що демонструє, як інженери анотують та редагують 3D-модель у режимі реального часу під час наради.Microsoft додасть у Teams нові функції командної роботи

Microsoft також оголосила, що всі розробники можуть створювати компоненти Loop у Microsoft Teams, оновлюючи чинні адаптивні карти або створюючи нові компоненти Loop на основі адаптивних карток (Adaptive Cards). Для тих, хто не знайомий з компонентами Loop, вони є елементами (таблиця, список завдань, параграф тощо), які кожен учасник каналу Microsoft Teams може редагувати в режимі реального часу.

 

Компоненти Loop були анонсовані ще на конференції Microsoft Ignite у листопаді, і в цей час вони працюють у Microsoft Teams та Outlook, а завдяки Microsoft Editor та його новим можливостям Context IQ користувачі зможуть показувати відповідні компоненти Loop на основі адаптивних карток, ґрунтуючись на контексті в електронній пошті Outlook або чаті Teams.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Компанія Microsoft додатково анонсувала удосконалення Graph API, які дозволять розробникам вбудовувати чати та повідомлення каналу Teams у свої додатки.

Microsoft додасть у Teams нові функції командної роботи

«Ми представляємо кілька нових API у публічній попередній версії для таких можливостей, як включення чатів з користувачами поза вашим орендарем, визначення того, які повідомлення прочитані, а які непрочитані поточним користувачем, а також підписка на чати користувача та зміни в членстві».

Джефф Тепер

Ці нові удосконалення Graph API стануть загальнодоступними пізніше цього літа. Кінцевою метою є надання користувачам Teams можливості безперешкодної співпраці між Teams та наявними програмами без необхідності виконувати будь-які додаткові дії.

«‎Крупнейшее изменение Office за десятилетия». Microsoft добавила первые Fluid-компоненты в Teams, OneNote, Outlook и Whiteboard

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: