Новини Софт 10.05.2022 о 14:29 comment views icon

Microsoft запускає три нові служби кібербезпеки для своїх клієнтів. Вони допоможуть боротися з програмами-вимагачами та іншими атаками

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

Компанія Microsoft анонсувала три нові послуги, метою яких є допомогти організаціям виявляти інциденти у сфері кібербезпеки та реагувати на них. Про це повідомив телеканал CNBC.

Серед нових продуктів — Microsoft Defender Experts for Hunting. Інженери Microsoft будуть відзначати проблеми, які вони виявляють у пристроях клієнтів, встановлених програмах Office 365, хмарних програмах та програмах ідентифікації. Вартість — 3 долари на місяць за людину. Запуск цього сервісу зробить Microsoft прямим конкурентом компаній-розробників програмного забезпечення для забезпечення безпеки, таких як CrowdStrike. Defender Experts for Hunting стане загальнодоступним влітку 2022 року.

Microsoft Defender Experts для XDR коштує 14 доларів на особу на місяць. Співробітники Microsoft допоможуть компаніям реагувати на небезпеку. Попередня версія Defender Experts для XDR стане доступною восени 2022 року.

Третя нова пропозиція — Microsoft Security Services for Enterprise, яка включає ще ширший набір послуг. Вона призначена для великих підприємств, яким потрібні комплексні послуги з високим рівнем обслуговування від експертів Microsoft. Вона поєднує попереджувальний пошук загроз, використання повної інформації про безпеку та управління подіями Microsoft (SIEM) та стек XDR для захисту всіх хмарних середовищ та всіх платформ. Послуги Microsoft Security Services for Enterprise продаються у вигляді індивідуального технічного завдання та вже доступні.

Аналітик IDC Крейг Робінсон, який спеціалізується на безпеці, заявив, що Microsoft готова збільшити частку ринку керованих послуг безпеки.

«Я впевнений, що прямо зараз у Microsoft є 1000 вакансій, принаймні, у сфері безпеки», » сказав він.

Онлайн-курс "Тестування API" від robot_dreams.
Навчіться працювати з API на просунутому рівні та проводити навантажувальні тестування, щоб виявляти потенційні проблеми на ранніх етапах розробки.
Програма курсу і реєстрація

Google, один з головних конкурентів Microsoft в області хмарних обчислень, також прагне розвитку цього напряму. У березні Google оголосила про намір придбати Mandiant за 5,4 мільярда доларів. У лютому агентство Bloomberg писало, що Microsoft вела переговори про покупку Mandiant, яка протягом багатьох років допомагала урядовим установам та компаніям усунення кіберзагроз.

Минулого року Microsoft та інші технологічні компанії зобов’язалися найняти співробітників на близько 500 тисяч робочих місць у сфері кібербезпеки в США. Генеральний директор Microsoft Сатья Наделла говорив, що щорічні витрати на дослідження та розробки в галузі кібербезпеки зростуть із 1 мільярда доларів до 4.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: