Новини Пристрої 22.01.2024 о 18:07 comment views icon

На що здатна Apple Vision Pro — гайд з користування гарнітурою [Відео]

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

На що здатна Apple Vision Pro — гайд з користування гарнітурою [Відео]

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Apple опублікувала 10-хвилинне відео, на якому «‎перший користувач» випробовує гарнітуру під керівництвом менеджера із продуктів Vision Pro Алессандри МакГініс.

Ось кілька основних моментів:

  • Гарнітурою можна керувати за допомогою рухів очей чи рук — наприклад, відкрити галерею, свайпнути, збільшити чи перемістити фото можна простим стисканням пальців.
  • Так само для запуску програм можна використовувати Siri та голосові команди.
  • Є окремий режим для панорамних фото, який дозволяє розташувати зображення на всю кімнату.
  • Продемонстровано, як виглядатимуть просторові відео або фільми на стримінгових сервісів під час перегляду на гарнітурі  (так само за допомогою пальців можна розташувати вікно в будь-якій точці кімнати чи налаштувати розміри).
  • Налаштування робочого простору — можна відкрити пошту, браузер чи документи (або все одразу, оскільки простір дозволяє) та паралельно ввімкнути музику (звук почує лише користувач гарнітури).
  • Відеодзвінки FaceTime можна розширити на усю кімнату — також продемонстровано, як відображаються люди, що телефонують з Mac чи такої самої гарнітури (у першому випадку — звичайне відео, в другому — зображення більш реалістичне).
  • Зміна середовища — стандартну панораму середовища, в якому ви перебуваєте, можна змінити на панорами різних мальовничих місць.
  • Екран з MacBook може відобразитись як віртуальний дисплей за допомогою одного натискання.
  • Є окремі програми для медитацій та розваг — активувавши останні, наприклад, можна побачити у кімнаті доволі реалістичне зображення динозавра, що дещо лякає, чи метелика, який сідає вам на руку після жестової команди.

Повний гайд з керування Apple Vision Pro (+відео створення гарнітури)

Попередні замовлення на Vision Pro стартували 19 січня, тоді як у магазинах гарнітура з’явиться 2 лютого. Вартість, як і було заявлено попередньо, сягає $3500, однак за рецептурні лінзи доведеться сплатити додатково. Щодо міжнародних продажів, то, на думку аналітика Мін-Чі Куо, вони стартують напередодні конференції для розробників WWDC 2024 у червні.

Тим часом Марк Гурман з Bloomberg, припускає, що близько 99% з майже мільйона анонсованих для гарнітури програм — не нове програмне забезпечення для visionOS, а вже існуючі версії для iPad.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: