Новини Софт 29.04.2024 о 12:32 comment views icon

OpenAI уклала угоду з Financial Times — тепер ChatGPT шукатиме відповіді й у статтях видання

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Користувачі чатбота OpenAI відтепер бачитимуть резюме статей та цитати із посиланнями на сайт Financial Times.

OpenAI уклала угоду з виданням Financial Times щодо ліцензування контенту та розробки інструментів штучного інтелекту. Відтепер ChatGPT шукатиме відповіді й у статтях видання — щоразу додаючи посилання на джерело, пише The Verge.

Financial Times вже використовує ШІ-продукти стартапу, зокрема ChatGPT Enterprise. Минулого місяця сайт також випустив бета-версію генеративної функції штучного інтелекту на базі великої мовної моделі Claude від Anthropic — Ask FT, що дозволяє передплатникам знаходити інформацію в статтях видання.

Гендиректор Financial Times Group Джон Ріддінг каже, що, попри партнерство, видання збереже прихильність до «людської журналістики».

Для OpenAI це не перша угода з новинною організацією — раніше компанія «запартнерилась» з видавництвом Axel Springer, яке публікує Business Insider, Politico та європейські видання Bild і Welt; а також інформаційною агенцією Associated Press, яка дозволяє OpenAI навчати свої моделі на їхніх даних.

Як повідомляється, OpenAI пропонує від $1 до $5 млн за ліцензування контенту — значно менше у порівнянні з тим, що пропонують такі компанії, як Apple.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

Нагадаємо, що торік у грудні The New York Times подала до суду на OpenAI й Microsoft за порушення авторських прав, стверджуючи, що ChatGPT «дослівно переказує вміст» сайту. Видання Intercept, Raw Story й AlterNet подали окремий позов проти OpenAI й Microsoft з подібними звинуваченнями в лютому.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: