Новини Кіно 16.11.2023 о 09:23 comment views icon

Перший трейлер фільму «‎Мадам Павутина» від Sony — з ясновидецею Дакотою Джонсон, яка знаходить аж трьох жінок-павуків

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Посунься, Людино-павук, у всесвіті з’явились нові герої.

«Мадам Павутина‎» розказує історію жінки-парамедика на ім’я Кассандра Вебб (Дакота Джонсон), яка через мутації отримала надприродні здібності, що дозволяють їй бачити майбутнє та взаємопов’язаний світ павуків. У трейлері вона знайомиться з трьома молодими жінками та починає співпрацювати з ними, щоб зрозуміти своє минуле та пережити смертоносне теперішнє.

Перший трейлер фільму «‎Мадам Павутина» від Sony — з Дакотою Джонсон, яка знаходить аж трьох жінок-павуків

«Мадам Павутина» — це черговий фільму із всесвіту Людини-павука (без Людини-павука, але з лиходієм Ієзекілем Сімсом, що, здається, вдягнув його костюм) і перша екранізація коміксів від Sony, в якій головну роль виконує жінка.

Окрім Джонсон («П’ятдесят відтінків сірого») до акторського складу фільму приєдналися Сідні Свіні («‎Ейфорія», «‎Білий лотос») у ролі Джулії Карпентер або Жінки-павука, а також Селеста О’Коннор, Ізабела Мерсед, Тахар Рахім, Майк Еппс, Емма Робертс і Адам Скотт.

Перший трейлер фільму «‎Мадам Павутина» від Sony — з Дакотою Джонсон, яка знаходить аж трьох жінок-павуків

Режисером виступила Ес Джей Кларксон («‎Доктор Хаус», «‎Декстер»), а сценаристами — Метт Сазама та Берк Шарплесс.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Фільм вийде в кінотеатрах у лютому 2024 року.

«Мадам Павутина‎» — один із багатьох спінофів про Людину-павука, над якими працює Sony. Аарон Тейлор-Джонсон зіграє головну роль у фільмі «Крейвен-мисливець», який вийде у серпні 2024 року, а Том Харді повторить роль Венома у третій частині серії, яка має дебютувати за рік у листопаді. У планах компанії також «Ель Муерто» та «Людина-павук: По той бік Всесвіту», а «Морбіус» з Джаредом Лето в ролі лікаря-вампіра вийшов минулого року.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: