Новини Пристрої 17.10.2022 о 11:27 comment views icon

Представлена портативна консоль Razer Edge для хмарних ігор – сенсорний екран 6,8” з високою роздільною здатністю, Wi-Fi 6E та 5G за ціною від $400

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

На заході RazerCon компанія Razer офіційно представила Razer Edge – портативний пристрій для хмарних ігор. Консоль випускається у варіантах 5G та Wi-Fi з мінімальною ціною $400 (за останній варіант).

Edge має 6,8-дюймовий AMOLED-екран із частотою оновлення 144 Гц та роздільною здатністю Full HD+ (2400×1080). Razer стверджує, що дисплей отримав на 87% більше пікселів, ніж пристрої конкурентів – наприклад, екран Steam Deck має роздільну здатність 1280 x 800. Сенсорний екран Edge Gorilla Glass має частоту опитування 288 Гц.

Razer Edge

Консоль працює на ігровій платформі Snapdragon G3x Gen 1, яку було розроблено спеціально для Edge. Пристрій оснащений восьмиядерним процесором Kryo з частотою 3 ГГц та графічним процесором Adreno, а також активним охолодженням та шістьма вентиляційними отворами.

Пристрій отримав акумулятор місткістю 5000 мАг, 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та 128 ГБ вбудованого накопичувача. Звук виводять двосмугові динаміки Verizon Adaptive Sound, в наявності також два мікрофони. Є вебкамера та можливість стримінгу під час гри.

Razer Edge

Edge працює на Android 12 і оснащена новим контролером Razer Kishi V2 Pro, з аналоговими тригерами, програмованими кнопками та чутливою поверхнею D-pad. Контролер має зворотній тактильний зв’язок HyperSense, багатьох потішить 3,5-мм роз’єм для навушників. Разом основний пристрій та контролер важать 400,8 г.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Консоль Edge спочатку буде доступна лише у США. На ній встановлені ланчери Epic Games, Xbox Cloud Gaming та NVIDIA GeForce Now. Також можна отримати доступ до Steam Link, Moonlight та Parsec.

Бездротовий зв’язок Razer Edge здійснюється у мережі Wi-Fi 6E на каналі 6 ГГц із пропускною здатністю кілька гігабайтів. Дорогою можна підключатися до хмарних ігрових сервісів через 5G, якщо придбано відповідну модель.

Razer Edge

Версія Razer Edge з підтримкою 5G зараз є ексклюзивом Verizon. Її ціна та точна дата виходу будуть підтверджені пізніше, але це має відбутися у січні – приблизно в той же час виходить модель з Wi-Fi. Остання коштуватиме $400 і буде доступна на вебсайті Razer і в магазинах RazerStore. Консоль можна зарезервувати, зробивши депозит, що повертається, у розмірі $5. Razer не розкриває ціни та доступність автономного контролера Kishi V2 Pro.

Консоль Razer Edge – черговий портативний пристрій серії гаджетів, орієнтованих на хмарні ігри. Консоль Logitech G Cloud Gaming Handheld за $350 з більш скромними можливостями підключення буде доступна найближчими днями. Минулого тижня Google анонсував три Chromebook від Acer, ASUS та Lenovo, також призначених для потокових ігор.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Razer Edge

Edge була далеко не єдиним анонсом Razer на RazerCon. Поряд із дротовою гарнітурою Kraken Kitty V2 Pro (зі змінними кролячими, ведмежими та котячими вушками та підсвічуванням Chroma RGB) та деякими іншими пристроями компанія продемонструвала свої навушники Hammerhead HyperSpeed.

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: