Новини Технології 05.02.2024 о 12:00 comment views icon

Прощавай, Bard. Google змінює назву чатбота на Gemini і готує окремий застосунок для Android

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Прощавай, Bard. Google змінює назву чатбота на Gemini і готує окремий застосунок для Android

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Компанія представила свою нову мультимодальну модель штучного інтелекту Gemini наприкінці 2023 року, і вже інтегрувала в деякі продукти, зокрема й запущений торік чатбот Bard.

Водночас, згідно з журналом змін, який просочився на X, Google планує ще й змінити назву Bard на Gemini.

Серед іншого в витоку повідомляють, що «незабаром» з’явиться окрема програма Gemini для Android, а платний тариф Gemini Advanced випустять вже 7 лютого — він надасть користувачам доступ до моделі Gemini Ultra 1.0, яка «більш здатна виконувати складні завдання, такі як кодування, логічне мислення, дотримання тонких інструкцій і творча співпраця».

Gemini Advanced буде доступний у понад 150 країнах і оптимізований для англійської мови на початку. У журналі змін також зазначено, що з цим випуском Gemini розшириться до Канади.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: