Новини Новини 02.03.2022 о 19:06 comment views icon

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 вкотре підтримали українців та розповсюджують інформацію про війну в Україні на весь світ

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

Український розробник відеоігор, відомий у всьому світі по іграм «Cossacks» та «S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl» вкотре звернувся до ігрової спільноти усього світу.

 

 

У відео, яке мало би стати новим щоденником розробників про mocapРозробники S.T.A.L.K.E.R. 2 вкотре підтримали українців та розповсюджують інформацію про війну в Україні на весь світРозробники S.T.A.L.K.E.R. 2 вкотре підтримали українців та розповсюджують інформацію про війну в Україні на весь світMotion capture — технологія цифрового запису рухів що використовується у розважальному, медичному, спортивному, анімаційному та кінематографічному програмному забезпечені, GSC Game World під кадри зруйнованих міст України, Чернігова, Харкова, Києва та інших населених пунктів, розповіли, що насправді відбувається в України вже тиждень поспіль.

Наразі команда робить усе, що б забезпечити безпеку своїх працівників та їх сімей, розробка гри відійшла на третій план.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

 

GSC Game World обіцяють повернутися до розробки S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl після перемоги українських військ та звільняння України.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: