Новини Пристрої 11.05.2022 о 18:57 comment views icon

Samsung та LG показали концепти майбутніх складаних пристроїв (подвійне складання, складання в обидва боки), але Galaxy Fold 4 збереже звичний дизайн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Майбутні складані пристрої можуть відійти від нинішньої конструкції з одинарним складанням на користь рішень з подвійним складанням або складанням як всередину, так і назовні. Або ж виробники зможуть випускати пристрої з дисплеями, що розширюються. Таку гнучкість забезпечать нові технології складаних екранів, які Samsung Display та LG Display продемонстрували на щорічній конференції Display Week.

LG Display показала 8-дюймовий складаний сенсорний екран, який може складатися як усередину, так і назовні. Це дозволяє одному складаному дисплею служити як внутрішнім екраном (як в Galaxy Z Fold 3), так і зовнішнім дисплеєм (як в Huawei Mate XS). Пристрої, оснащені цим «360-градусним складаним OLED-дисплеєм», можуть уникнути необхідності мати як внутрішній, так і зовнішній дисплей на користь одного великого екрана. Такий екран здатний витримати згинання «понад 200 000 разів», а спеціальна структура дозволяє уникнути складок. Роздільна здатність становить 2480×2200 пікселів.

Samsung Display показала дисплеї Flex G та Flex S, які можна складати двічі. У випадку Flex G вони складаються двічі в одному напрямку, а Flex S складається один раз всередину й один раз назовні. І ще Samsung Display показала пару телефонів із висувною конструкцією дисплеїв. Їхні екрани можна розгортати горизонтально або вертикально.

Разом з тим, у мережі з’явилися рендери майбутнього складаного смартфона Samsung Galaxy Fold 4. Він поки що не отримає новинок, показаних Samsung Display, а збереже дизайн, властивий попереднику. Згідно з наявною інформацією, апарат отримає 6,2-дюймовий дисплей на зовнішній панелі та 7,6-дюймовий складаний внутрішній дисплей. Пристрій має перероблену конфігурацію задньої камери, яка натхнена версією Galaxy S22 Ultra.

Онлайн- курс Java developer від Mate academy.
Закінчуйте курс Java developer та отримуйте першу роботу в IT! Навчатись зручно - курс онлайн та з гручким графіком. Допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Повідомляється, що селфі камера розташується під внутрішнім дисплеєм. Водночас версія 2022 року зможе похвалитися покращеною продуктивністю. На задній панелі розташовано три камери. Їх характеристики поки що не розкриваються. У корпусі пристрою немає слота для стилуса S-Pen, хоча раніше інше джерело стверджувало, що у складаній моделі 2022 він з’явиться.

Анонс смартфона Samsung Galaxy Fold 4 очікується у серпні чи вересні цього року.

Samsung продемонстрировала прототипы складных смартфонов и ноутбуков будущего — в том числе с раздвижным и складываемым втрое экранами

Онлайн- курс Java developer від Mate academy.
Закінчуйте курс Java developer та отримуйте першу роботу в IT! Навчатись зручно - курс онлайн та з гручким графіком. Допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Джерело: The Verge 1, 2

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: