Новини Кіно 16.10.2023 о 11:36 comment views icon

Сара Джессіка Паркер продюсує документальний фільм про українських артистів балету

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Фільм, який отримав назву «‎Перший ряд»/ Front Row, перебуває на стадії постпродакшну та дебютує у 2024-му році.

Режисер фільму — Міріам Ґуттман, продюсери — компанія Scenery («‎Human Playground»). Сара Джессіка Паркер («Секс і місто») та Елісон Бенсон стали виконавчими продюсерами.

Сара Джессіка Паркер продюсує документальний фільм про українських артистів балету

«‎Перший ряд» / Front Row розповість про життя групи українських танцюристів в еміграції у складі балетної групи «United Ukrainian Ballet». Після одного з виступів, виконання версії «Жизелі» Олексія Ратманського у Вашингтоні, один із провідних артистів Алексіс подружився з Олександром, фронтовиком, який втратив обидві ноги в бою проти росіян. Зрештою, герой приєднується до балетної трупи.

«Надати цим танцюристам міжнародну платформу, щоб вони могли розповісти свої історії через силу, красу та жорстокість балету, — велика честь», — каже Паркер, яка нині є віцеголовою ради директорів Нью-Йоркського міського балету

«Front Row» описують як історію про нещастя, які принесла війна, та стійкість людей. У фільмі показують відеорозмови між танцюристами та їхніми сім’ями в Україні та приділяють увагу відчуттю провини «‎тих, хто вижив».

Очікується, що роботу над документальним фільмом, який нині перебуває на етапі постпродакшену, завершать у 2024 році та представлять на міжнародній конференції MIPCOM 16 жовтня.

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Джерело: Variety


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: