Новини Кіно 02.12.2023 о 21:11 comment views icon

Серіал Fallout на Amazon Prime: 12 цікавих моментів нового трейлера

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Серіал Fallout на Amazon Prime: 12 цікавих моментів нового трейлера

Amazon Prime сьогодні випустивтрейлер серіалу Fallout, який за дві з половиною хвилини розповів дуже багато про сюжет. Також з’явилися постери, які представляють персонажів шоу. Ось 12 найцікавіших фактів, які розкриває відео.

Псина (Dogmeat) бере участь у серіалі

Фанати ігор зрадіють появленню у серіалі Dogmeat. Хоча за деякими даними собаку політкоректно зватимуть просто Пес (Dog), всім, хто знає лор, відомо, про кого мова. Собака, який супроводжував вихідців зі сховищ в іграх, має прототипа ще у фільмах 1979-81 років «Шалений Макс» та «Шалений Макс 2», які надихали серію ігор.

Fallout Anazon

Псина приносить чиюсь руку, а потім йде на повідці та ухиляється від куль, випущених з автоматичної турелі. Як не дивно, це відбувається в снігу, а не в пустелі, тому, можливо, це якийсь спогад? Складно сказати, хто тримає повідець, але на деяких рекламних зображеннях Dogmeat зображено поруч із персонажем, якого поки умовно називають Гулем.

Fallout Anazon

Кріс Парнелл грає мешканця Сховища з єдиним оком

Цьому нема жодного пояснення у попередньому лорі Fallout. При тому персонаж Парнелла вочевидь важливий бюрократ у Сховищі 33, можливо навіть Наглядач.

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Fallout Anazon

Люди-циклопи не зустрічалися у жодній грі, але у світі Fallout поширені мутації, а сховища насправді використовувалися для експериментів над людьми. Тож присутність такого чолов’яги якось пояснять – або ні. Беручи до уваги великий відсоток гумору у Fallout, можна очікувати будь-чого.

Персонаж Люсі залишає Сховище 33 – але поки не відомо, чому

Fallout Anazon

У Сховищі 33 щось явно пішло не так – справи просто не можуть йти нормально з огляду на можливі експерименти Vault-Tec. Трейлер показує стурбованих мешканців. Люсі та її батько розділені вікном, потім Люсі залишає Сховище і вирушає на якесь завдання. Двері Сховища відчиняють для неї кілька інших мешканців, які, здається, перебувають у хорошій формі, тому ситуація в Сховищі 33 не схожа на зовсім катастрофічну. Можливо, Люсі вирушила по допомогу ззовні.

Люсі, Гуль та Максимус з Братства Сталі ніколи не зустрічаються разом

Fallout Anazon

Сюжет, схоже, зосереджений навколо трьох головних героїв: мешканки Сховища Люсі, сквайра Братства Сталі Максимуса та мисливця за головами, умовно відомого як Гуль. Цікаво, що у трейлері вони жодного разу не зустрічаються у кадрі. Люсі прямує через пустелю, Максимус подорожує з BoS, а Гуль зайсається власними справами. Але у трейлері їхні три подорожі окремі. Джонатан Нолан, сценарист серіалу, нещодавно сказав, що персонажі намагаються відстежити якийсь артефакт, тож саме це може їх об’єднати.

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Fallout Anazon

Майкл Емерсон грає ексцентричного персонажа в окулярах

Fallout Anazon

Якщо потрібний трохи незграбний, трохи імпульсивний та дивакуватий персонаж, звернутися до Майкла Емерсона – непогана ідея, і Amazon це зробив. Персонаж чудово відповідає атмосфери Фалаута, а автор цієї новини пригадав Майрона з Fallout 2.

Силова броня така ж, як в іграх

Fallout Anazon

На відміну від творців «Відьмака» Netflix, які створили абсолютно крінжову броню для нільфгаардців, творці Fallout не стали експериментувати та просто відтворили броню Братства Сталі, яку можна бачити в іграх Bethesda. Це включає і деяку притаманну їй незграбність, але, здається, цей момент не викликатиме ні в кого заперечень. До речі, загальна естетика серіалу відповідає саме сучасним іграм, а не оригінальній дилогії.

Fallout Anazon

Один пункт за чотири: наявність радтарганів, яо гаїв, гекко та містера Хенді

Fallout Anazon

У серіалі присутні знайомі монстри та один знайомий тип роботів. Радтаргани з’являються у кадрі кілька разів. Yao guai (ведмедь-мутант), схоже, хоче пообідати лицарем Братства Сталі. Гекко, мутована саламандра, відкриває пащу, щоб показати… пальці, які ворушаться всередині. Крінжово, але цікаво. Робот-помічник містер Хенді везе мешканця Сховища на каталці у щось схоже на зруйноване Сховище.

А от кігтів смерті у трейлері немає. Буде жаль, якщо їх не нема у серіалі, але швидше за все, їх просто не показують задля інтриги.

Саундтрек відповідає тому, що використовує Bethesda

В іграх Bethesda звучать композиції The Ink Spots, The Andrews Sisters, Cole Porter, Billie Holiday, Bing Crosby, Ella Fitzgerald тощо 1930-40-х та подекуди 1950-х років. Але пісня Ната Кінга Коула «I Don’t Want to See Tomorrow» 1964 року хочь і не така стара, все ж не вибивається з загального ряду.

Fallout Anazonц

 

Естетична класика жанру

Кадр виходу Люсі зі Сховища у пустелю з розкиданими людськими кістками та черепами просто проситься на заставку у гру. Серіал вийде 12 квітня 2024 року.

Fallout Anazon

 

Джерело: PC Gamer


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: