Новини Кіно 26.01.2024 о 12:46 comment views icon

Серіал «‎Останні з нас» отримав нову команду режисерів — на чолі з Марком Майлодом, який працював над «‎Спадкоємцями» та «‎Грою престолів»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Серіал «‎Останні з нас» отримав нову команду режисерів — на чолі з Марком Майлодом, який працював над «‎Спадкоємцями» та «‎Грою престолів»

Майлод отримав премію «‎Еммі» за режисуру «Спадкоємців‎» і нині працюватиме над другим сезоном «‎Останніх з нас» — у компанії з трьома іншими новими режисерами, Ніною Лопес-Коррадо («‎Перрі Мейсон»), Стівеном Вільямсом («Хранителі‎») та Кейт Геррон («‎Локі»), згідно з інформацією сайту Deadline.

Режисер суперечливого третього епізоду серіалу «Останні з нас‎» (під назвою «Long, Long Time», який був присвячений стосункам виживальника Білла з його партнером Фредом) Пітер Гоар повернеться до роботи.

Автори адаптації The Last of Us пропонували HBO зняти спіноф про Білла та Френка

Крейг Мезін та Ніл Дракман, як і раніше, шоураннери та виконавчі продюсери шоу, які візьмуть на себе й режисерські обов’язки. Невідомо, хто з семи режисерів зніматиме кілька епізодів — попередній сезон складався з дев’яти випусків.

Марк Майлод отримав премію «‎Еммі» за режисуру третього епізоду четвертого сезону «‎Спадкоємців» під назвою «‎Весілля Коннора», і загалом у сезоні зняв чотири епізоди, включно з дебютним та фінальним. Його режисерські роботи також включають «Гру престолів‎» і «‎Антураж» від HBO та «Безсоромних‎» від Showtime.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Стівен Вільямс був номінований на режисерську премію «Еммі» за «Вартових» HBO, а його режисерське резюме також включає «‎Край “Дикий Захід”» HBO, «‎Рей Донован» Showtime і «‎Загублені» ABC.

Ніна Лопес-Коррадо зняла кілька епізодів «Перрі Мейсона» та «Неймовірних» на HBO. У її списку також є серіал ABC «Мільйон дрібниць‎», у якому вона працювала режисером-продюсером.

Кейт Геррон тим часом була виконавчим продюсером і режисером фільму «Локі» Disney+, а також режисувала «Сексуальну освіту» на Netflix.

Перший сезон «Останніх з нас» отримав 24 номінації на премію «Еммі», вигравши 8 трофеїв. Виробництво другого сезону планується розпочати наступного місяця у Ванкувері.

Продовження адаптуватиме другу гру серії The Last of Us Part 2, а дія розгортатиметься після травматичних подій у лікарні Санта-Барбари. Тут також з’явиться персонаж Еббі, яку зіграє Кейтлін Дівер («Освіта‎», «Ніхто тебе не врятує»).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: