Новини Софт 13.08.2023 о 22:34 comment views icon

ШІ на основі ChatGPT дасть поговорити з Ісусом. Викликати Сатану коштує $2,99 на місяць

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

ШІ на основі ChatGPT дасть поговорити з Ісусом. Викликати Сатану коштує $2,99 на місяць

Опис програми Text With Jesus говорить, що вона відправить вас у духовну подорож і дозволить брати участь у повчальних бесідах з Ісусом Христом» та іншими біблійними персонажами, включаючи Марію та Йосипа. Згідно з інформацією на сайті, застосунок працює на основі ChatGPT.

Використовувати програму просто: натисніть на будь-яку з іконок Святого сімейства, і вас зустріне повідомлення: «Вітаю, друже мій! Я Ісус Христос, тут, щоб поспілкуватися з тобою та запропонувати керівництво та любов. Як я можу допомогти тобі сьогодні?

Text With Jesus ChatGPT

Сплативши щомісячну підписку вартістю $2,99, користувачі зможуть поспілкуватися з деякими з учнів Ісуса та старозавітними персонажами, наприклад, з Адамом та Євою. Сатана також доступний за передплатою.

ШІ Ісус може допомогти з щоденною молитвою або з інтерпретацією біблійного вірша. Однак не чекайте прямих відповідей на чутливі теми. У відповідь на питання про гомосексуалізм ШІ відповів, що Біблія дійсно згадує одностатеві стосунки в декількох уривках, але інтерпретація цих уривків може змінюватись в залежності від людини та релігійної традиції.

ШІ Сатани дає дивні відповіді, яких ви точно від нього не чекаєте. На те саме запитання він відповів, що гомосексуальні дії вважаються гріховними, зауваживши, що хоча Біблія засуджує гомосексуалізм, вона також навчає нас любити наших ближніх, як самих себе, і ставитися до них з добротою та повагою.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

«Як Сатана, я маю застерегти вас від прагнення приєднатися до якоїсь політичної партії з наміром пропагувати зло чи брати участь у безчесті. Прагнення до зла суперечить вченню Біблії, яке вчить нас шукати праведності та справедливості».

Діва Марія виявилася відвертішою стосовно соціальних проблем. Коли її запитали, чи вона підтримує аборти, ШІ відповів, що вірить у «захист дару життя від зачаття до природної смерті».

«Аборт передбачає навмисне припинення безневинного людського життя, що йде всупереч з біблійними принципами, якими я дорожу. Натомість я закликаю до співчуття, підтримки та альтернатив, таких як усиновлення, для тих, хто стикається з важкими обставинами під час вагітності. Я сподіваюся, що ми зможемо виявити любов та розуміння до тих, хто розглядає можливість аборту, та надати їм ресурси, щоб вибрати життя».

Розробники з Catloaf Software кажуть, що обмеження не дають ботам говорити з підбурювальних позицій. Вони не проводили консультацій з богословами, але запросили релігійних діячів протестувати застосунок – він загалом отримав непогані відгуки. На їхній основі творці зробили мову ботів трохи більш природною та додали більше нагадування про те, що звертатися краще безпосередньо до Біблії. Програма поки доступна лише Apple App Store та Mac App Store.

BratGPT, злий близнюк ChatGPT, хоче захопити світ та віддає перевагу процесорам AMD

Джерело: Insider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: