Новини WTF 23.12.2022 о 18:23 comment views icon

Tesla створила бездротовий зарядний пристрій вашої мрії, лише за смішні $300 – майже як Cybertruck

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

У Tesla вирішили, що у світі надто мало бездротових зарядок для телефонів, вони мають нудний дизайн і на них немає логотипа компанії – і представили власний зарядний пристрій. Платформа з “дивовижною” потужністю в 15 Вт (яка живиться через USB Type-C від блока живлення на 65 Вт – натяк ви зрозуміли) може заряджати не один, а три телефони. По сотні доларів за кожен – її можна придбати всього лише за $300.

Основною перевагою Wireless Charging Platform, мабуть, є зовнішність, що «натхненна кутовим дизайном та металевим стилем Cybertruck». Це звучить чудово, якщо у вас є Tesla Cybertruck і потрібен стильний аксесуар (поки ні в кого немає). Або ви фанат Ілона Маска і всіх його чудових витівок у році, що минає. Хоча комусь можуть прийти на згадку гротескні форми, які виробники надавали ігровим ноутбукам ще кілька років тому (потім їхні дизайнери, мабуть, перекочували до виробників ігрових роутерів, а наприкінці шляху їх привітала Tesla).

Wireless Charging Platform от Tesla

Очевидно, зарядний пристрій створений для того, щоб до нього торкатися: алюмінієвий корпус, поверхня з алькантари (відчуття мікрофібри, схожої на замшу) і магнітна підставка, яка або лежить горизонтально, або лежить під кутом. Так, вам не завжди вдасться подивитися на екрани ваших трьох телефонів, що заряджаються, зі зручного положення – робити це краще зверху, гордо вдивляючись у своє придбання. В іншому майданчик для зарядки дійсно зручний – з підтримкою FreePower телефони, навушники та інші гаджети, що заряджаються без дротів, можна розташовувати на ній як завгодно.

Wireless Charging Platform от Tesla

Якщо ви, прочитавши цю новину, одразу захотіли придбати Wireless Charging Platform – у вас не вийде: продажі почнуться лише у лютому. Або може трохи пізніше, враховуючи терміни виходу Tesla Cybertruck. Доки чекаєте, прочитайте цю новину на Engadget – сміялися усією редакцією. Ось її початок:

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

This is a wireless phone charger that holds not one, not two, but three entire phones! And charges them wirelessly! Tesla makes it! For just $300! Shut up and take my money! Are you kidding me?! This is phenomenal!

Janet! Hey Janet, get my wallet! It’s on the nightstand!

IKEA анонсировала встраиваемую в мебель беспроводную зарядку Qi за 40 долларов — она крепится под столом

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: