Новини Новини 21.04.2022 о 19:53 comment views icon

The Boring Company залучила $675 млн у новому раунді фінансування на наймання нових співробітників та будівництво тунелів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Компанія Ілона Маска The Boring Company, яка оцінюється в $5,675 млрд, провела раунд фінансування серії C. За участю Vy Capital і Sequoia Capital вдалося отримати $675 млн, повідомляється в Twitter.

«Ми раді повідомити, що до раунду приєдналася група провідних партнерів з нерухомості, що мають стратегічне значення, включаючи Brookfield, Lennar, Tishman Speyer та Dacra».

The Boring Company

Метою фінансування є наймання нових співробітників, збільшення виробництва бурильних машин Prufrock та створення тисячі кілометрів тунелів.

  • The Boring Company (TBC) була заснована Ілоном Маском для розв’язання проблем із пробками. Місія компанії полягає у створенні «тривимірних доріг»: підземних тунелів, що зводять до мінімуму конфлікт з чинними транспортними системами.
  • TBC створює безпечні, швидкі та недорогі транспортні, комунальні та вантажні тунелі. Компанія витратила п’ять років на створення основних технологій, призначених для розв’язання проблем із трафіком за допомогою Loop та Hyperloop.
  • Loop це система швидкого громадського транспорту, яка більше схожа на підземну автомагістраль, ніж систему метро. Пасажири Loop їдуть до місця призначення, не зупиняючись на проміжних станціях. Таку транспортну архітектуру можна використовувати як усередині міста, і між містами (Hyperloop).
  • Для створення підземних доріг використовується Prufrock – тунелепрохідницька машина нового покоління, призначена для будівництва мегаінфраструктурних проєктів за кілька тижнів, а не за роки, та з мінімальними витратами. Поточна версія Prufrock, що називається Prufrock-2, призначена для видобутку зі швидкістю до 1,6 км на тиждень. Нова версія – Prufrock-3 спроєктована так, щоб бути ще швидше, із середньостроковою метою 11 км на день.
  • Prufrock побудовано так, щоб мати можливість працювати повністю віддалено та автономно за допомогою комп’ютеризованих систем, і для роботи в тунелі не потрібна присутність людей.

The Boring Company Илона Маска предложила за три года построить под Майами систему тоннелей протяженностью 10 км

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: