Новини Новини 25.07.2022 о 13:17 comment views icon

The Wall Street Journal: роман Маска з дружиною співзасновника Google Бріна поклав край їхній дружбі. Маск назвав історію «повною нісенітницею»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Як повідомляє ресурс The Wall Street Journal, посилаючись на обізнані джерела, багаторічній дружбі Ілона Маска і співзасновника Google Сергія Бріна настав кінець. Причиною тому нібито став роман Маска з дружиною Бріна – Ніколь Шанахан.

Ймовірний роман Маска та Шанахан нібито відбувся наприкінці минулого року на заході Art Basel у Маямі після розлучення Ілона з тодішньою дівчиною Клер Буше. Ті самі обізнані джерела стверджують, що Брін і Шанахан на той момент проводили дозвілля окремо, хоча й жили разом. Повідомляється, що стосунки пари були натягнутими через проблеми, пов’язані з локдаунами через COVID-19 та їхню трирічну доньку. На початку цього року Брін та Шанахан подали на розлучення, пославшись на «непримиренні розбіжності». За даними WSJ, Шанахан хоче отримати понад $1 млрд зі статку Бріна в рамках шлюборозлучного процесу.

Також обізнані люди повідомляють, що на вечірці на початку цього року Маск став на одне коліно перед Бріном і просив вибачення за провину і благав про прощення. За словами тих же людей, Брін прийняв вибачення, але досі рідко розмовляє з Маском. Крім того, Брін нібито віддав розпорядження радникам продати свої особисті інвестиції в компанії Маска.

Після появи публікації The Wall Street Journal Ілон Маск відреагував на неї у Twitter, назвавши історію «повною нісенітницею». За словами Маска, вони з Бріном, як і раніше, друзі й лише вчора «були разом на вечірці». Що ж до ймовірного зв’язку із Шанахан, то Маск заперечує роман із нею.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

«Я бачив Ніколь лише двічі за три роки, обидва рази в компанії багатьох людей. Нічого романтичного».

Це не перший скандал, в якому Маск звинувачується в неналежній поведінці. Раніше цього року ЗМІ повідомляли, що SpaceX виплатила $250 тис. стюардесі для приховування сексуальних домагань Ілона Маска.

Business Insider розповів, що SpaceX виплатила $250 тис. стюардесі для приховування сексуальних домагань Ілона Маска. Той віджартувався, сказавши, що «нарешті з’явився привід для Elongate»

Джерело: The Wall Street Journal, The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: