Новини Кіно 08.05.2023 о 19:38 comment views icon

Том Круз — як пілот винищувача, і як механік на перегонах «Формула-1» / Гран-прі Маямі [Відео]

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Том Круз віддав шану королю Карлу III під час коронаційного концерту всіх зірок у Віндзорському замку в неділю ввечері – за 24 години після коронації нового монарха. Актор передав своє повідомлення прямо з кабіни літака, яким він самостійно керував:

«Пілот – пілоту, Ваша Величність, ви можете бути моїм веденим у будь-який час».

Зазначимо, Карл III, ще як принц Уельський, у 1971-1976 роках перебував на військовій службі, де пройшов курс навчання на пілота винищувача і військового вертольота. Своєю чергою, Том Круз є великим шанувальником авіації. Після знімання у фільмі Top Gun актор брав уроки пілотування та у 1994 році отримав ліцензію пілота.

Курс Python.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Слід додати, що Том Круз виявляє інтерес і до інших швидкісних транспортних засобів. У його власному гаражі є кілька спортивних мотоциклів. Також він приділяє чимало часу й гоночним автомобілям. 2011 року Том Круз взяв участь у промо компанії команди Red Bull, пілотуючи болід «Формули-1» на трасі Willow Springs у Каліфорнії. А минулої неділі актор відвідав Гран-прі «Формули-1» у Маямі. Там він як механік команди піт-стопу перевірив свої навички щодо заміни колеса гоночного боліда.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vin Diesel (@vindiesel)

У рамках гоночного уїк-енду Том Круз також зустрівся з акторами серії фільмів «Форсаж» Вином Дізелем та Лудакрісом. Фотографію трьох акторів опублікував у себе в Instagram Він Дизель, підписавши її «Маверік зустрічає Торетто…».

Курс Python.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Нагадаємо, світову прем’єру фільму «Форсаж X» заплановано на 19 травня, старт показу в Україні відбудеться 17 травня.

Вийшов новий трейлер фільму Fast X / «Форсаж X», у якому Данте (Джейсон Момоа) підриває Ватикан

Джерело: deadline, people

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: