Новини Софт 02.11.2022 о 19:10 comment views icon

Tumblr знову дозволив публікувати нюдси та тексти для дорослих, але порно, як і раніше, під забороною

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Сервіс мікроблогів Tumblr сильно змінився у 2018 році після того, як він почав блокувати весь контент для дорослих. Причиною цього стали публікації на сторінках сервісу зображень сексуального насильства над дітьми. Тоді адміністрація сервісу внесла зміни до правил і видалила безліч блогів та спільнот, пов’язаних із сексуальною тематикою. Це спричинило скорочення аудиторії, яка так і не відновилася. Тепер Tumblr знову змінює Правила Спільноти та дозволяє розміщувати контент з оголеним тілом.

Відповідно до нової політики, користувачі можуть публікувати зображення та відео з оголеною натурою, а також тексти для дорослих та торкатися сексуальних тем. Разом з тим і далі заборонено публікувати візуальні зображення відверто сексуальних дій або будь-який контент із явним акцентом на геніталіях.

На сторінці Правил Спільноти Tumblr пояснює, що «візуальні зображення» мають на увазі зображення, відео, GIF-файли, малюнки, комп’ютерну графіку та будь-які інші візуальні медіа. Винятком є ​​витвори мистецтва, які вважаються історично значущими, якщо вони відповідним чином позначені. Контент із зображенням наготи та сексуальними темами, який тепер дозволено відповідно до нової політики, також має бути помічений, щоб користувачі могли його відфільтрувати.

Крім відвертого порно, у категорію забороненого контенту також входять посилання на партнерські мережі для дорослих або що-небудь, що просуває надання ескорт або еротичних послуг. Також не дозволяється публікувати зображення з надмірним насильством і кров’ю або будь-який контент, що пропагує педофілію, включаючи зображення дітей, коли «намір блогу має сексуальний характер». Будь-який блог, який порушує ці правила, буде видалено. При цьому Tumblr визнає, що список не вичерпний і подальша інтерпретація дозволеного і забороненого залишається за компанією.

Tumblr був одним із небагатьох сайтів, які прихильно ставилися до працівників сфери секс-послуг та представників сфери еротичного мистецтва. Коли сервіс ввів обмеження 4 роки тому, він зазнав критики й втратив аудиторію. Через 3 місяці після блокування проєкт втратив майже 30% трафіку. Левова частина користувачів залишила платформу, що призвело до продажу колись дуже перспективного активу.

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: