Новини Софт 10.05.2023 о 11:29 comment views icon

Twitter готується до великих змін — з 10 травня запускають зашифровані DM, а згодом додадуть відео- та голосові дзвінки

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ілон Маск після шквалу критики через хаос та плутанину внаслідок запуску передплати Twitter Blue все ще прагне «‎навести порядки» на платформі, якою заволодів восени минулого року.

Днями він анонсував видалення облікових записів, які давно не виявляли активності, а згодом дописав, що вже 10 травня в соцмережі дебютують зашифровані DM (особисті повідомлення в Twitter). Шифрування в повідомленнях означає, що лише відправник і одержувач зможуть їх бачити – і в теорії їх не зможуть перехопити, ані Twitter, ані Маск.

«Я не можу побачити ваші DM, навіть якщо до моєї голови буде приставлений пістолет», – коментує Маск.

У січні Мета також заявила, що розширює тестування стандартного наскрізного шифрування для своєї служби Messenger. WhatsApp, інший додаток для обміну повідомленнями, що належить Meta, має наскрізне шифрування протягом кількох років (хоча щойно стикнувся зі звинуваченнями у використанні мікрофонів без відома користувачів).

Маск додав, що у поточній версії програми користувачі можуть надсилати DM у відповідь на будь-яке повідомлення в треді й використовувати будь-яку з реакцій емодзі.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Також користувачі Twitter незабаром зможуть здійснювати голосові та відеодзвінки просто на платформі, використовуючи свій ідентифікатор в соцмережі.

«Ви можете спілкуватися з людьми в будь-якій точці світу, не повідомляючи їм свій номер телефону», – каже генеральний директор Twitter.

В аудіокімнатах Twitter Spaces наразі можна відправляти голосові повідомлення, але вони публічні та доступні для групових чатів. Нові можливості передбачені саме для приватних розмов між користувачами платформи.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: