Новини Новини 14.12.2022 о 10:37 comment views icon

Twitter видав тіньовий бан акаунту @ElonJet, що відстежує переміщення літака Ілона Маска

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Джек Суїні, котрий стоїть за скандальним твіттер-акаунтом @ElonJet, що відстежує приватний літак Ілона Маска, заявив через особистий обліковий запис, що його обліковий запис для відстеження літаків потрапив у тіньовий бан.

Суїні розповів, що анонімний співробітник Твіттеру повідомив йому, що його обліковий запис @ElonJet було обмежено. Щоб обґрунтувати свої твердження, Суїні поділився внутрішнім повідомленням у Твіттері від Елли Ірвін, нового глави Twitter з питань довіри та безпеки, з проханням піддати обліковий запис @ElonJet «жорсткою VF [фільтрації видимості]»: «Команда, будь ласка, негайно застосуйте жорстку VF до @elonjet».

Коли обліковий запис отримує тіньовий бан у Твіттері, стає важче знайти профіль та повідомлення користувача. Маск поділився деякими подробицями цієї практики у «Твіттер-файлах». Деякі користувачі, зі свого боку, вже помітили, що вони не можуть знайти обліковий запис Суїні @ElonJet за допомогою пропонованих імен користувачів в Twitter.

У коментарях минулого місяця Маск зазначив, що він підтримує активний обліковий запис «@ElonJet» у Твіттері, навіть якщо він представляє прямий ризик для особистої безпеки:

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс

«Моя прихильність до свободи слова поширюється навіть на те, щоб не блокувати обліковий запис, що стежить за моїм літаком, хоч це прямий ризик для особистої безпеки», — написав Маск.

При цьому раніше вже мала місце спроба обмежити активність @ElonJet  в інтернеті, котру пов’язують із Маском.

Маск – не єдиний мільярдер, за яким стежить Суїні. Він керує більш ніж 30 обліковими записами для відстеження літаків, котрі діляться загальнодоступними даними. Багато з облікових записів відстежують мільярдерів та відомих бізнесменів, таких як засновник Amazon Джефф Безос, голова Meta Марк Цукерберг та співзасновник Microsoft Білл Гейтс.

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс

Ілон Маск розблокував себе у деяких користувачів Twitter та не дозволив The Dawn Project рекламувати пост з критикою Tesla

Джерело: Teslarati


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: