Новини Софт 04.07.2023 о 14:17 comment views icon

Twitter запускає «‎оновлений» Tweetdeck — ексклюзивно для платних користувачів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Вже за місяць функція Tweetdeck, яка дозволяє контролювати одразу кілька акаунтів, буде доступною лише для користувачів, які оформили передплату Twitter Blue.

Офіційний обліковий запис служби підтримки Twitter повідомив, що «‎оновлена версія» була доступна в бета-версії вже протягом двох років.

Популярний і раніше безплатний інструмент дозволяв користувачам організовувати свої облікові записи у різні стовпчики, щоб легко контролювати вміст. Tweetdeck досить часто використовували компанії та ЗМІ.

Рішення зробити функцію платною прийнято на тлі ряду кардинальних змін в Twitter, внесених Ілоном Маском – зокрема вимоги здійснити вхід на сайт для перегляду публікацій та обмеження кількості твітів, які можуть переглядати користувачі щодня. (Верифіковані акаунти можуть читати до 6000 публікацій на день, а неверифіковані й нові неверифіковані акаунти – 600 і 300 повідомлень відповідно. Згодом, кількість трохи збільшать).

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Примусовий перехід, за словами співробітників Twitter, стартує вже цього тижня, а остаточно інструмент перестане буде доступним у безплатному варіанті за місяць.

Зміни у користуванні TweetDeck – це, схоже, чергова спроба Маска і компанії залучити більше користувачів до передплати Twitter Blue, яка надає синю галочку верифікації будь-кому, хто заплатив гроші. Користувачі вебверсії можуть оформити передплату за $8 на місяць, а в додатку на iOS та Android потрібно доплатити все ті ж 30% комісії Apple та Google.

Сервіс Twitter Blue залучив лише 150 000 передплатників у перші тижні – невелику частку глобальної бази користувачів платформи, яка налічує майже 400 мільйонів. За даними Mashable, станом на 30 квітня кількість платних користувачів у Twitter впала приблизно до 68 000.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: