Новини Новини 08.06.2022 о 12:44 comment views icon

Variety: зірка «Озарка» Джулія Гарнер — головна претендентка на роль Мадонни у майбутньому байопіку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Американська акторка Джулія Гарнер, яка найбільш відома за ролями в серіалах Netflix «Озарк» та «Вигадана Анна», отримала пропозицію на головну роль у майбутньому біографічному фільмі про співачку Мадонну, повідомляє Variety з посиланням на близькі до студії Universal Pictures джерела. Байопік розповість про молоді роки поп-діви, а його режисером виступить сама Мадонна.

Один інсайдер повідомив, що Гарнер стала фаворитом під час відбору з більш ніж дюжини кандидатів, і протягом кількох місяців різні джерела називали її найбільш ймовірним кандидатом на цю роль. Інше джерело повідомило, що команда Гарнер розглядає та невдовзі, ймовірніше за все, прийме пропозицію та офіційно укладе угоду з Universal Pictures, яка візьме на себе виробництво кінострічки.

Голова Universal Filmed Entertainment Group Донна Ленглі, яка раніше звеличувала Мадонну як «виключну ікону, гуманітарну діячку, художницю та бунтарку», вирвала перемогу в запеклому протистоянні між декількома студіями, а Емі Паскаль заявлена як виконавча продюсерка.

Серед претенденток на роль раніше називалися Флоренс П’ю (Кетрін у фільмі «Леді Макбет» та Єлена Бєлова у «Чорній Вдові»), зірка «Ейфорії» Алекса Демі та Одеса Янг. Також були залучені співаки, зокрема Бібі Рекса та Скай Феррейра. Повідомляється, що процес прослуховування був виснажливим, оскільки для важкої музичної постановки потрібен кваліфікований співак і танцюрист.

Поки що проєкт перебуває на ранній стадії виробництва — зараз продовжується підбір акторів. Дата початку знімання та дата виходу фільму невідома.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: