Новини Новини 08.06.2022 о 16:35 comment views icon

Warner Bros. показала перший трейлер кінокоміксу «Чорний Адам» / Black Adam із Двейном Джонсоном

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Warner Bros. опублікувала перший трейлер майбутнього супергеройського фільму «Чорний Адам» / Black Adam, заснованого на однойменних коміксах видавництва DC Comics.

Український дубляж

В оригіналі англійською

Кінокомікс розповість про походження антигероя всесвіту DC Тета Адама, якого зіграв відомий актор та реслер Двейн «Скеля» Джонсон. За сюжетом картини лиходій повернеться з вигнання в найвіддаленіший куточок Всесвіту і спробує помститися своєму наставнику. У сольнику Чорний Адам не зіткнеться з Шазамом, який є його головним суперником — їхньому протистоянню присвятять наступні фільми циклу.

Окрім «Скелі» у стрічці також зіграють Пірс Броснан (Доктор Фейт), Елдіс Годж (Людина-яструб), Ной Сентінео (Порушник Атомів), Квінтеса Суінделл (Циклон).

Зйомки «Чорного Адама» стартували у квітні 2021 року і тривали трохи більш як три місяці.  Режисер кінокоміксу — Жауме Колєт-Серра («Будинок воскових фігур», «Пасажир» та «Круїз у джунглях»).

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Світовий реліз картини відбудеться 21 жовтня 2022-го.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: