Новини Софт 29.02.2024 о 09:35 comment views icon

X/Twitter додав відеотрансляції в Spaces — на заміну Periscope

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Аудіокімнати в X відтепер отримають функцію «живого» відео — на цей час вона буде доступна лише для організаторів зустрічей.

Можна обирати фронтальну чи задню камеру, а також горизонтальний чи вертикальний режими для трансляції відео. Деякі користувачі, як пише The Verge, зазначають про «значні затримки» під час тестування нової функції.

Схоже X хоче запустити щось на кшталт Periscope — хоча технічно у соцмережі вже була можливість трансляції відео у своїх профілях (Ілон Маск, до прикладу, сам демонстрував її під час стріму гри в Diablo IV та тестування автопілота Tesla).

В Periscope (до його передчасної смерті) була опція, за допомогою якої ведучі могли запрошувати інших гостей для участі в прямих трансляціях. Наразі типовий Spaces із відеосеансом показує відеоканал ведучого, оточений меншими значками будь-яких інших доповідачів, співведучих або слухачів у кімнаті — у стандартних прямих трансляціях X аудиторія може лише коментувати або надсилати вподобання.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: